Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some of my webpages are not loading fully.

16 Sep 2013   #1
pete39

Windows 7 64
 
 
Some of my webpages are not loading fully.

Some of my webpages are not loading fully.

My home page is iGoogle and one of the gadgets is BBC News but in that gadget window is the tab with Top Stories, itís here where it is continually stuck on Loading Top Stories.

Google maps, when moving pegman to a street view location nothing happens.

Using IE10, a tab sometimes shows waiting although itís site appears to be working okay.

Iíve tried the usual things, disabled the add-ons and Adblock etc. My wifeís laptop has identical software on her laptop and there is no problem, plus I have compared all the Internet Options settings between our 2 laptops and they are the same.

Any ideas please?



My System SpecsSystem Spec
.

16 Sep 2013   #2
ThrashZone

Win-7 H-Premium 64-bit sp1
 
 

Try deleting your browser history,
Gear symbol on the top right and Safety/ Delete browser history,
When the page appears Uncheck the top box and click on Delete.
You can Uncheck the third from the top cookies box.
Close ie10 and re-open.
My System SpecsSystem Spec
16 Sep 2013   #3
pete39

Windows 7 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
When the page appears Uncheck the top box and click on Delete.
You can Uncheck the third from the top cookies box.
The top box and the third box are already unchecked.
My System SpecsSystem Spec
.


16 Sep 2013   #4
ThrashZone

Win-7 H-Premium 64-bit sp1
 
 

The best most accurate way to check Internet options settings is to go to Advanced and click on Restore advanced settings,
Security section Restore all zones to default/ Apply and Okay.
If more than one user account is on this machine use System cleanup.
http://www.sevenforums.com/tutorials/818-disk-cleanup-open-use.html
My System SpecsSystem Spec
16 Sep 2013   #5
pete39

Windows 7 64
 
 

I have done exactly as said and no change unfortunately!

Remmember that ALL the Internet Options settings are exactly the same as my wifes laptop which doesn't have this problem.
My System SpecsSystem Spec
16 Sep 2013   #6
ThrashZone

Win-7 H-Premium 64-bit sp1
 
 

Have her access her home page on your computer to see if it functions properly.
Switch to Software rendering,
http://www.sevenforums.com/tutorials/149063-internet-explorer-gpu-hardware-acceleration-turn-off.html
When was the last time you shut down your machine ?
My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2013   #7
pete39

Windows 7 64
 
 

My home page on wife's machine working perfect as is google maps.
Last shut down 10 hours ago.
Have done all as suggested, no change!
My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2013   #8
ThrashZone

Win-7 H-Premium 64-bit sp1
 
 

Sign out and sign back in,
If that doesn't work remove the module and read it,
If all else fails clear the cache go back to delete browser history check all of the boxes except the very top box and Form data/ Delete.
Export Favorites to html file before resetting Internet explorer/ just to be safe.
http://www.sevenforums.com/tutorials/86795-internet-explorer-import-export-favorites.html

Tutorial of Resetting Internet explorer,
http://www.sevenforums.com/tutorials/1222-internet-explorer-reset.html
Accessing Internet Options from the Start menu search,
Reset process first opening Internet explorer
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2013   #9
pete39

Windows 7 64
 
 

I have done everything but still not working.
I thought I would uninstall IE10 which usually takes me back to IE9, I have done this before for other issues, however it didn't go back to IE9, in fact I had no IE of any sort, blank screen with these error meassages. System restore got me up and running again but I would love to try IE9 again to see if the problem still exists. I have uploaded the error messages for you to peruse please.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2013   #10
ThrashZone

Win-7 H-Premium 64-bit sp1
 
 

Hold the Windows logo key down and press the R key,
Type in the Run box,
iexplore.exe

That should open Internet explorer on 9,
Once it does Right click it on your Taskbar and Pin to Taskbar.
You can also use the Start menu search,
Click the Start button and type,
internet explorer
Right click on the suggestion Pin to Taskbar.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some of my webpages are not loading fully.




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Browser loading spam webpages on its own
So, I leave my computer without any browser pages open, and I return to find a page open with a spam/product website open. One website was trying to download/upgrade adobe flash, but it was obviously fake. So why is my computer opening fake websites on its own? I haven't caught it in the act,...
System Security
browser not loading webpages
please help guys. my Mozilla Firefox and Google chrome does opens up but keeps on loading continuously without any improvement, but other applications like Skype works very fine. :(
Browsers & Mail
Slow loading of webpages
i use google chrome..d speedtest.net shows abt 180kBps..bt wen i type in web address..it takes a lotof tym to load..why? n how to resolve.?
Network & Sharing
DNS Issue, Many Webpages Not Loading
Hi everyone, Not quite sure what's going on here. Last night when I tried to get online, it wouldn't connect at all, and in the network and sharing centre it said that the DNS coudn't be found, or something along those lines. Now today, around 50% of the time when I try to access pages, it...
Network & Sharing
Slow loading on some webpages
Last week I assembled a new computer based on a Asus P9X79 Deluxe motherboard. The computer works fine and I have my normal download speed (30/30 Mbit cable with a tilgin router) on most sites and downloads. The strange thing is that on some pages such as Facebook, Twitter, Adobe Flash download...
Network & Sharing
Slow loading webpages
I'm currently using a laptop right now connected via wireless connection provided by the router and could browse and use any internet connection just fine, but apparently the second PC connected via ethernet cable seemed to be suffering when opening web pages. I tried checking the internet speed on...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:53.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App