Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Strange "ghost" appearance of Chrome Plugin Logo


18 Sep 2013   #1

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
Strange "ghost" appearance of Chrome Plugin Logo

To whoever may solve this small problem:

Since a few weeks, a gray rectangle with the Chrome Plugin Logo appears briefly whenever I refresh a Chrome browser page. Better than any description, please see the attachment. I can find no reason for this. In itself I can live with it, but would rather see it gone. If anyone knows anything about the occurrence, or has seen it happen and resolved the problem, please let me know.

Many thanks,

Best

Haku7



Attached Thumbnails
Strange "ghost" appearance of Chrome Plugin Logo-strange-flash-player-ghost.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

18 Sep 2013   #2

Win 7 x64
 
 

I would check your extensions in the chrome settings to see if you have a bad or outdated extension.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Strange "ghost" appearance of Chrome Plugin Logo




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:54 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33