Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with certain YouTube videos - picture "bleeds"

03 Nov 2013   #31
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Did you hear back from Thrashzone on the videos?
Send A Guy a link to them so he can play them as well.


My System SpecsSystem Spec
.
04 Nov 2013   #32
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Did you hear back from Thrashzone on the videos?
Send A Guy a link to them so he can play them as well.
Yea I concurred with your analysis "silently" which means I didn't have any luck with any of the links,
They acted as the o.p. stated I switched browser and document modes with no joy,
I did get a http security alert though using debugging which I doubt has anything to do with play quality.
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
04 Nov 2013   #33
ThisIsMadness91

Windows 7 Home Premium 64bit (Service Pack 1)
 
 

Thanks for getting back in touch, Thrash. I feel much better knowing you and Britton are also experiencing this. Should I go ahead and send Guy the links or mark this as solved?
My System SpecsSystem Spec
.

04 Nov 2013   #34
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Feel free to send if you want. I can look

A Guy
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2013   #35
ThisIsMadness91

Windows 7 Home Premium 64bit (Service Pack 1)
 
 

Will do.
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2013   #36
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

This will be interesting to see the outcome with 4 different people in remote locations.
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2013   #37
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

I don't know what this means but here it is ?
Attachment 292454
First pointer,
{throw(0,m.xa)(b),b;}}:a};
Second,
f=-1<(h.getResponseHeader("Transfer-Encoding")||"").toLowerCase().indexOf("chunked")
Attachment 292456
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2013   #38
ThisIsMadness91

Windows 7 Home Premium 64bit (Service Pack 1)
 
 

Guy sent a message saying he also had problems with the videos. Looks like the problem isn't on our end. Thanks to all of you for your help!
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2013   #39
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

You're welcome.

Thrashzone, what is that it our last post?
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2013   #40
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

It's a short script debug and the errors it showed on the first video,
I said FWIW (for what it's worth) text file which I have no clue I would guess the fellow who took the video have Java script issues is why the videos were breaking bad
Unless your referring to my new .gif turkey ?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with certain YouTube videos - picture "bleeds"




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
"Popular on YouTube" appearing as "[ļŕ Ţɓ one two three]"
Is anyone else seeing this? I've seen one other person mention it on Twitter, and I don't know whether or not it's a glitch on YouTube's end. It's happening on both my PC and my laptop, in both Firefox and Internet Explorer.
Browsers & Mail
Folder for "Videos" library won't work on same drive as "Recorded TV"
Interesting discovery. W7 Pro x64. I was copying content from my desktop PC to my laptop in anticipation of an upcoming weekend trip. The content consists of both (a) entire recent copy-freely WTV recordings, and (b) MPEG videos (actually previously edited from copy-freely WTV recordings using...
Media Center
"The connection has timed out" problem with Youtube
I have no problems whatsoever connecting to any other website. I only cannot access youtube. I keep getting the error "The connection has timed out" on firefox 4.0.1 and "Internet Explorer cannot display the webpage" on IE8. I've tried accessing youtube from different connections and even from...
Browsers & Mail
No "Change Picture" option for User Account Picture
Hello, I have tried to find an answer to this but cannot. Lately, I noticed my User Account Picture was not the picture I had selected. In addition, the Background Picture for my Windows 7 Home Premium edition log on screen was changed. This happened after running a program that is for exams at...
General Discussion
clicking "insert picture" it always defaults back to "large icons"
When I go to insert a picture in a certain program the "picture services" window pops up. I go to choose the "icon size" for my photos and it will not remember the selection, "medium icons" for the size of my photos in the selection window. It always reverts back to "large icons". I can only see...
General Discussion
Remaking "My Music", "My Pictures", "My Videos" folders
hi, OK, this is a weird one. I wanted to move the "My Music", "My Pictures", "My Videos" folders to another HDD. I moved the "My Documents" Folder to this HDD without a problem but the others I accidentally set the whole HDD as the folder (if that makes sense). So now the music, videos and...
Customization


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:47.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App