Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Specific webpage not loading on any browser

15 Nov 2013   #1
Vixxengunnzz

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 
Specific webpage not loading on any browser

This is kind of a strange problem. I play an app/game on facebook. I played it one night and everything was working perfectly. I shut down the browser, left the PC on and went to bed as usual. The computer was not touched or updated in any way but the next day after returning from work when I log in to the game the page seems to load only I see nothing but a blank white screen with not even an error message like this (screenshot):

Screenshot by Lightshot

Everyone I have talked to says it has to be something to do with my computer since they can all play the game perfectly. I even gave someone my login info and they were able to load the page with no problems. I have cleared cookies, cache, history. I have run registry cleaners. I have dropped IP. I have done a system restore. I have uninstalled anything on my pc added in the last month. I have run virus and malware scanners. I have run disk cleaner and defragmenter. I have switched users. I have tried a different DNS. I have updated flash, java, shockwave, reader, windows and all browsers. I have tried the page on EVERY browser, even tried downloading other browsers I do not use. I have reset IE. I have checked all facebook settings and compared them to other players and everything is set up correctly.

The only difference I have been able to find between the page loading on my pc and someone's the game works for is (in Chrome) when you "inspect element" there is a certain point where all the code in mine is empty and theirs is completely different (screenshot):

Screenshot by Lightshot

This does not happen to me on any other app, game, or webpage. ONLY this one. SO my question is:
Is this something caused by my computer? facebook? or the game host itself? This is now day 4 of white screen and I'm very frustrated. Any help would be greatly appreciated.


My System SpecsSystem Spec
.
15 Nov 2013   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Can you do anything on Facebook ? Not game related ?
Have you reset you router and or Modem ?
Have you ever added this site to your safe sites list ?
What scanners have you used ?
Review Jacee’s instructions to run Adwcleaner here,
Ignore the title of the thread,
http://www.sevenforums.com/system-security/309998-how-can-i-kill-avg-search.html
Or download it from bleepingcomputer.com
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Possibly your Internet provider is restricting,
Have you tested on a different network ?

Reset Host file to default-scroll down for Mr.Fixit for me
http://www.sevenforums.com/tutorials/98056-sf-ie-restorator-troubleshooting-general-issues-ie.html
My System SpecsSystem Spec
16 Nov 2013   #3
Vixxengunnzz

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Yes I had reset the model and router but it didn't work. After posting this I ended up changing the MAC in my router and then resetting the modem again and I got in! Thanks for the reply
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Specific webpage not loading on any browser




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
browser not loading webpages
please help guys. my Mozilla Firefox and Google chrome does opens up but keeps on loading continuously without any improvement, but other applications like Skype works very fine. :(
Browsers & Mail
BSOD not specific to loading but always within 5 min of cold start
This is driving me crazy, I have a gaming rig which has been fine up until Dec 16. I did update some drivers with the IOrbit Driver program on that day. This is what happens, I get one BSOD from a cold boot within 5-15 minutes, This occurs wither or not I actually log onto windows, windows...
BSOD Help and Support
Specific websites not loading, strange download behavior after upgrade
Ok, so this is a weird one that I've never ran into before and I wasn't sure how to search for anything related to this as the problem is very difficult to explain but here goes. I have a local domain setup at the office running off of SBS 2008. Before a couple weeks ago, all the client machines...
Network & Sharing
Not A single webpage is loading even when intenet is there.Please Help
hello guys please help me. even when the internet connection is on, not a single web page is loading in each and every browsers. it keeps on loading. i tried in forefox,chrome and IE Cleared cookies and all but didnt help out. BUT when i connect using a vpn ( i use hotspot sheild) , it...
Browsers & Mail
Forever loading web browser
This always happens when after i watch couple videos from youtube and then the internet stops working. The browser takes forever to load. The loading bar just keeps spinning doesnt load the page at all. This happens to all the web browsers. The internet is connected but it doesnt work at all. Its...
Browsers & Mail
Browser Not Loading Up :(
I try to access Google chrome and click the icon or the .exe, it shows the loading cursor and then just does nothing, completely forgets about it! I try internet explorer and still nothing. I Use my antivirus software (avast) to scan but it finds nothing. I Try cCleaner but now cCleaner wont...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:07.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App