Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: please HELP! i am DOOMED!

09 Dec 2013   #21
boohbah

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

on the bottom left of any post you make here there is a little dropdown arrow next to "my system specs"
this info helps anyone looking for a solution for you to troubleshoot the specific items or computer model etc.


My System SpecsSystem Spec
.
09 Dec 2013   #22
momonone

32bit win7 ultimate
 
 

ok updated... anyone can help me? HELP PLEASE!
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2013   #23
archer

Windows 7 ultimate x64
 
 

As per your system specs, you are using Avira antivirus. Is it up to date? Have you tried to see if "Work offline" is uncheck or not?

Keep us posted.
My System SpecsSystem Spec
.

09 Dec 2013   #24
momonone

32bit win7 ultimate
 
 

lols.. work offline unchecked of coz.. antivirus latest version.
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2013   #25
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Your specs.
Internet Speed 1mb/s
Could this be happening when you and your brother are on line at the same time?
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2013   #26
momonone

32bit win7 ultimate
 
 

happening all the time..
My System SpecsSystem Spec
10 Dec 2013   #27
momonone

32bit win7 ultimate
 
 

guys i notice something today.. i use this ipconfig/flushdns.. it work but wont last for too long... lols.. have to do it everytime? is there something wrong with my dns?
My System SpecsSystem Spec
10 Dec 2013   #28
4wd

W7, W8.1
 
 

Worth a shot: try some new DNS ip's, Internet Security or DNS Service for your Business or Home - OpenDNS (or google's DNS) in the network adapter's IPv4 settings > DNS server.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 please HELP! i am DOOMED!




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
I'm doomed
So I got an message from my AV saying that I had an Trojan horse and i should put it in my valt, so I did. About 15min later my computer restarted itself, and before it got to the starting windows bit, it said missing operating system. I tried doing a start up repair, and it said it was repairing...
System Security
Am I Doomed? Sharp VL-NZ105 Camcorder
Sharp Video MiniDV Camcorder Model VL-NZ105. "Device drive software was not successfully installed". "Unidentifed Device". It appears that Sharp does not manufacture camcorders anymore. Other than using this with an XP computer:
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:49.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App