Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Videos not loading in web browsers!!

13 Dec 2013   #1
vairamkrish

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Videos not loading in web browsers!!

I'm trying to loading videos with a updated version of FLASH, JAVA, SILVERLIGHT but nothing changes . ALso i cleared cookies and temp also.. please help me out!!!!!!1


My System SpecsSystem Spec
.
13 Dec 2013   #2
Rawad

Windows 8.1 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by vairamkrish View Post
I'm trying to loading videos with a updated version of FLASH, JAVA, SILVERLIGHT but nothing changes . ALso i cleared cookies and temp also.. please help me out!!!!!!1

Hello Vairamkrish,


Have you tried restarting your browser after updating Flash,Java and Silver Light?
My System SpecsSystem Spec
13 Dec 2013   #3
indianacarnie

 

Welcome to the forums!

As Rawad suggested, a restart may help. Is this happening on all browsers or just IE?

Also, have you been here? : http://support.microsoft.com/fixit/

Try the IE automated fixes.
My System SpecsSystem Spec
.

13 Dec 2013   #4
vairamkrish

Windows 7 Ultimate x64
 
 

As it i restartedd too but doesnt working ..i think the server of my net provider blocks anything related to streaming of videos, Because i can able to stream videos im my system itself from other net provider. Thanks yo Rawad and indianacarnie!! For your kind reply!!
My System SpecsSystem Spec
13 Dec 2013   #5
Rawad

Windows 8.1 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by vairamkrish View Post
As it i restartedd too but doesnt working ..i think the server of my net provider blocks anything related to streaming of videos, Because i can able to stream videos im my system itself from other net provider. Thanks yo Rawad and indianacarnie!! For your kind reply!!

That's very odd , after update , it should work. when I usually update my Flash or any particular program it works out fine.
My System SpecsSystem Spec
13 Dec 2013   #6
Fantail

7 x64 | 7 x64
 
 

Try loading them in Chrome / Firefox.
My System SpecsSystem Spec
13 Dec 2013   #7
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Which version of Internet explorer are you using ?
You might see if uninstalling flash helps, Flash does not update well I've found,
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
Silverlight/ only Microsoft uses it and I suppose Netflix to stream,
Post a link to a video your unable view,
Sorry if some of this has already been suggested,
If using ie11,
http://www.youtube.com/html5
Internet explorer,
Make sure Adobe shockwave flash element is Enabled, Use Alt+TA or Gear symbol on the top right and Manage add-ons.

Switch to Software rendering,
http://www.sevenforums.com/tutorials/149063-internet-explorer-gpu-hardware-acceleration-turn-off.html
Use the (Do I have Java) listing on this page,
java.com: Java + You
See this for flash player troubleshooting,
Flash Player Help | Flash Player Help
Check your Silverlight version here,
http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx
If you see a Blue circle with a slash through it,
Right click it to Disable Active x filtering,

Also available with Alt+T or Gear symbol on the top right and Safety/ Uncheck Active x filtering.
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2013   #8
vairamkrish

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I tried and having latest FLASH , SILVER LIGHT AND JAVA AND ALL yo mentioned above. I found another info that my laptop can't stream videos in my college WIFI/LAN alone. Other than that videos working fine from outside network provider!!!! Thanks for your kind reply..rawad, fantail, thrashzone!!
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2013   #9
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Have you checked other neighbors to see if they're having the same issues ?
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
16 Dec 2013   #10
vairamkrish

Windows 7 Ultimate x64
 
 

ya they too having the same problem!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Videos not loading in web browsers!!




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Strange all browsers loading problems
I had upgraded to 8mbps plan with my broadband provider couple of months back, earlier I was on 4mbps. Ever since, I have upgraded my plan, I have been having strange loading issues with lots of sites. When I first try to load up the site, I get Problem Loading Page (error msg changes...
Browsers & Mail
Facebook display and loading problems all browsers
Hi again folks My Facebook pages are not displaying or working correctly, in either Firefox or IE. I have downloaded Adobe Flashplayer for 64 bit for both IE and Firefox. The links at the bottom of the newsfeed don't work so I can't scroll any further than the first page. My messages won't open...
Browsers & Mail
Almost all browsers are dead, not loading any web pages.
As I type this I am using Safari as this is the only browser that loads any web pages. When I try to load a web page in ANY other browser it's just a white screen, it tries to connect, and gives me the "This webpage is not available" page. The only one that works aside from Safari is the Steam...
Browsers & Mail
IE 9 and Chrome browsers do not play flash and other videos.
I use win 7 ultimo. I have installed latest Flash player .While the Flash and other videos are playing while I am online but do not play while I am offline. I get error message to install Flash player in IE9 and No plugins are available for playing in chrome. Please advise and guide me how I can...
Browsers & Mail
Sound works on certain videos, but not others (Across all browsers)
(I'm sorry if this has been answered before, but I couldn't think of a way to search for it) When viewing videos on any of my browsers (Firefox, Chrome, and Internet Explorer) for some reason there is no sound for some sites like Youtube or ESPN. But if I go to msn.ca (I only found this...
Sound & Audio
Browsers not loading random websites
Hi, I have 2 HP laptops one of which i bought recently named Pavilion DV6 and the other is a Compaq machine. Everything was fine until a couple of days back, issues starting cropping up - I have IE9, Firefox9 and Chrome in DV6 but all of these are not loading random websites (i noticed...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:25.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App