Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Accelerator button stopped working after upgrade to IE 11.

18 Dec 2013   #1
St8kout

MS Windows 7 Professional 64-bit SP1
 
 
Accelerator button stopped working after upgrade to IE 11.

It worked fine with IE 10, but no longer now, even after uninstalling IE 11. It does nothing when clicked.

A google search showed how to enable/disable it, but not what to do when it stops working, (yes, it IS still checked in Internet Options). Don't know why anyone would want to disable it. I use it all the time.

I tried doing a full IE reset, wiping out all my settings, but to no avail. Reinstalled IE 11 with the same results.

I did see something a few days ago about correcting it somewhere in the registry, changing DWORD 0 to 1, or maybe the reverse, but now I can't find the post. Guess I should have bookmarked it.

Thanks in advance for any help. You guys seem to be the REAL Windows experts.


My System SpecsSystem Spec
.
18 Dec 2013   #2
matts6887

Windows 7 ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by St8kout View Post
It worked fine with IE 10, but no longer now, even after uninstalling IE 11. It does nothing when clicked.

A google search showed how to enable/disable it, but not what to do when it stops working, (yes, it IS still checked in Internet Options). Don't know why anyone would want to disable it. I use it all the time.

I tried doing a full IE reset, wiping out all my settings, but to no avail. Reinstalled IE 11 with the same results.

I did see something a few days ago about correcting it somewhere in the registry, changing DWORD 0 to 1, or maybe the reverse, but now I can't find the post. Guess I should have bookmarked it.

Thanks in advance for any help. You guys seem to be the REAL Windows experts.
Well; the biggest problem with ie 11 is that it has plenty of bugs in it; and with that being said; I would go to the windows update page and click on installed updates and uninstall ie 11 which should hopefully make it revery back to ie 10. There are too many bugs to mention with ie 11 because ie 11 was really designed for windows 8 and 8.1 but not windows 7. I had similar issues when my system updated automatically to ie 11. I then uninstalled ie 11 and reverted back to 10 and everything seems fine now; so chances are its ie 11 thats the problem.
My System SpecsSystem Spec
18 Dec 2013   #3
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Sorry I'm not sure what accelerator button your referring to ?
You mention google is it part of google toolbar some how ?
My System SpecsSystem Spec
.

23 Dec 2013   #4
St8kout

MS Windows 7 Professional 64-bit SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Sorry I'm not sure what accelerator button your referring to ?
You mention google is it part of google toolbar some how ?
I wasn't sure what to call it at first, but after doing some searches on google, everyone refers to it as the 'accelerator button.' It's the 'arrow in a box' that appears when you highlight a word or phase, and when you click it, a drop down menu of choices appears of search engines such as google, bing, etc. It saves having to copy/paste it into your address bar.

Btw, why does anyone want a toolbar taking up valuable screen real estate when your browser's address bar already acts as one? As it is, I always use Full Screen mode, (and the accelerator button so I don't have to copy/paste). Seems every time I go to download something they want to install a toolbar.
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2013   #5
St8kout

MS Windows 7 Professional 64-bit SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by matts6887 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by St8kout View Post
It worked fine with IE 10, but no longer now, even after uninstalling IE 11. It does nothing when clicked.

A google search showed how to enable/disable it, but not what to do when it stops working, (yes, it IS still checked in Internet Options). Don't know why anyone would want to disable it. I use it all the time.

I tried doing a full IE reset, wiping out all my settings, but to no avail. Reinstalled IE 11 with the same results.

I did see something a few days ago about correcting it somewhere in the registry, changing DWORD 0 to 1, or maybe the reverse, but now I can't find the post. Guess I should have bookmarked it.

Thanks in advance for any help. You guys seem to be the REAL Windows experts.
Well; the biggest problem with ie 11 is that it has plenty of bugs in it; and with that being said; I would go to the windows update page and click on installed updates and uninstall ie 11 which should hopefully make it revery back to ie 10. There are too many bugs to mention with ie 11 because ie 11 was really designed for windows 8 and 8.1 but not windows 7. I had similar issues when my system updated automatically to ie 11. I then uninstalled ie 11 and reverted back to 10 and everything seems fine now; so chances are its ie 11 thats the problem.
Yeah, as I said, I tried uninstalling IE 11 and now it no longer works in IE 10, even after doing a reset. I saw the same problem on Microsoft's community forum and nobody there has an answer.
My System SpecsSystem Spec
24 Dec 2013   #6
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Okay thanks for the update,
Took a couple of screen shots one with all three default accelerators enabled which are usually disabled because I don't care for them,
Attachment 298572
And this one with the three disabled,
Attachment 298573
Anything that effects the accelerators I would guess would be two possibilities,
One would be active x filtering or the other being Enhanced Protection Mode,
The first would be at Gear symbol/ Safety see if active x filtering or anything else is checked,

The other would be at Gear symbol/ Internet options/ Advanced see if epm is activated,
http://www.sevenforums.com/tutorials/280434-internet-explorer-10-enable-32-bit-64-bit-ie10-windows-7-a.html
Go to Manage add-ons and show all add-ons and take a couple of screen shots,
Repeat for the accelerators section,

Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Accelerator button stopped working after upgrade to IE 11.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Mouse wheel button stopped working after reinstall of Win7-Solved
***Please disregard the below information and see my reply for the real reason the mouse didn't work*** Hello All, A couple days ago I wiped my laptop drive and reinstalled Windows 7 Home Premium 64. After installing my apps I ran Firefox to surf the web. I discovered that the middle mouse...
Installation & Setup
PC Power Button stopped working correctly
The power button on my PC has stopped working as it used to. Pressing the power button on my PC would normally send the PC to sleep, then pressing it again would wake it. Two things I have noticed 1) My PC stopped automatically going to sleep like it used to (after 1 hour) as set in the power...
General Discussion
Graphics accelerator stopped and recovered !!!
I,m trying to run a Karaoke program on my laptop.....but when I connect it to my tv ......after a while I get an error that says "Graphics card accellerator stopped working and recovered.....can any one tell me what this means..... And it,s followed by an error box that says..... Device manager...
Graphic Cards
Internet Explorer Accelerator button - Turn On or Off
Turn "Display Accelerator Button on Selection" On or Off in Internet Explorer This tutorial will show you how to have the Accelerator button to display or not when text is selected or highlighted in IE8, IE9, or IE10. EXAMPLE: Display Accelerator button on selection ON NOTE: When turned...
Tutorials
Bluetooth stopped working after anytime upgrade
hii friends i have upgraded my windows 7 basice into ultimate,and ever since the day i hav doen it, i am unable to pair any bluetooh device with imy laptop.eventhogh the bluetooth deivce is powerd on and working perfectly ,it says "please turn on your device and search agin"..i tried every thing...
Hardware & Devices
bluetooth button stopped working..
i installed 7 a few days back...but yesterday i got a new kinda problem.. 1) my windows started hanging on shutting down..also when i keep system idle for 5 mins and then cm back and start it..it takes about good 5-10 seconds to respond..hanging totally in the mean time.. 2) my Bluetooth button...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:14.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App