Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Website doesn't render/load properly

10 Jan 2014   #1
Ufokrazy

Windows 7 Ultimate x86
 
 
Website doesn't render/load properly

I recently installed a fresh windows 7 x64 home premium on my computer + some niche drivers from my computer's manufacturer. On random occasions, when I try visiting a website, it loads gibberish source of the webpage or it download's a download file as seen in screenshot below. Does anyone know what might be causing this problem?




Attached Thumbnails
-capture.png  
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2014   #2
matts6887

Windows 7 ultimate 64-bit
 
 

try emptying your browser's cache. Try this link:

How Do I Clear My Browser's Cache?
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2014   #3
Ufokrazy

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by matts6887 View Post
try emptying your browser's cache. Try this link:

How Do I Clear My Browser's Cache?
I already did and this problem still persists on all my browsers.
My System SpecsSystem Spec
12 Jan 2014   #4
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

If the problem was repeatable you could see if the same behavior occurs in Safe Mode with Networking.

Since you say this is random on a fresh install, and on all browsers, you can assume a system issue. Malware is certainly a possibility, have you run any scans? Suggest scan with MalwareBytes, and Superantispyware.

Choose the free versions

Malwarebytes : Malwarebytes Anti-Malware FREE

SUPERAntiSpyware | Remove Malware | Remove Spyware - AntiMalware, AntiSpyware, AntiAdware!

I'd also download and run AdwCleaner (choose the Download@ Bleeping Computer link)

AdwCleaner Download

AdwCleaner Download | malwareremovalguides

The downloads you show, where do you find them? Do you type an address in the address bar of a browser, and get a download dialog, or?

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Website doesn't render/load properly




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Sony Vegas 12 Cpu render just as fast as Gpu render?? o.O
hi... So i have been playing around in sony vegas with some settings and found out that if you render with the cpu it takes 4 Minutes to get to 11% on a 15Min video (full video takes 34 mins ) And the Gpu render takes 4:11 minutes to get to 11% Why is this? The gpu render should be waaay...
Performance & Maintenance
Company website not working properly internally
Hi guys, Not sure if this is the forum to use but our company webpage is only partially visible internally. From outside the company it works fine but internally the javascript banner is not visible. We should be seeing images scrolling by with static content below but the area where the images...
Browsers & Mail
Chrome Does Not Render Wikipedia Entries Properly
I am using the most recent version of Google Chrome, and it does not render the ff. Wikipedia page properly: H. P. Lovecraft - Wikipedia, the free encyclopedia The top of the blue box in the section "Forbidden Knowledge" (under "Themes") overlaps the second line of the texts in the same...
Browsers & Mail
Album art takes long to load or doesn't load at all in explorer.exe
Im having this issue when I go to my Music folder/library in windows there is either no album art (in this case no icons in place of the album art either to suggest if its an mp3 or what not), or it takes a really long time for the album art to load on every peace of music. I have also tried to...
General Discussion
Window explorer doesn't load properly after sharing settings
Hi to all! I just recently changed my sharing settings for my laptop to have access over my desktop which i keep my files. After customizing the home network and the network settings (which it work for the access i wanted), some things started to behave weird... (in the desktop: Win 7 U x64). ...
General Discussion
Page doesn't load properly - what's the cause?
The page doesn't load properly every now and then and looks kind of broken. For example, the table codes are not loaded so the left column appears as usual (but looks weird) the middle column ends up below the left column (it should be on the right of the left column if it is loaded properly)....
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:42.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App