Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Waterfox 64 bits Youtube won't play videos


18 Jan 2014   #1

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
Waterfox 64 bits Youtube won't play videos

Waterfox 64 bits, Youtube won't play.

Opening youtube starting a video seems to work allright.
I can start, stop, or pause.

But the video won't run. (black box)
I only see a small red starting indication.
No vid no sound.
Checked updates Adobe flashplayer
You have version 11,9,900,170 installed.
Adobe is running according to their info.

Anyone idea's?

My System SpecsSystem Spec
.

18 Jan 2014   #2

Windows 7 32 bit
 
 

I see this on Waterfox thread:
Is youtube down?
My System SpecsSystem Spec
18 Jan 2014   #3

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

What happens if you right click the Black background on the player and click on Settings,
Where is the slider located see if dragging it to the right will help,
How to configure your Flash Player settings for maximum privacy and security
My System SpecsSystem Spec
.


18 Jan 2014   #4

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

I/m getting this





The settings only says Hardware acceleration is on.
Further the slider of local storage (or something? have a Dutch version) is set on 10MB

Pauze or start appears as normal (Arrow or double bar) but further nothing happens.
It just won't start.
My System SpecsSystem Spec
18 Jan 2014   #5

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

On the second screen shot click on the folder looking symbol there you'll see the storage slider,
Sorry I forgot to mention that My Bad,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
19 Jan 2014   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Try disabling Hardware acceleration and see if that helps as well. A Guy
My System SpecsSystem Spec
19 Jan 2014   #7

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Problem seems to be solved.
With a program Advanced Cookie Manager I found a discrepancy in a Youtube cookie. (some red marked info)
I deleted all cookies related to youtube and logged in.
The video started normal.
Let's find out if it stays all-right

Thank you for your reply's
My System SpecsSystem Spec
19 Jan 2014   #8

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Keep us updated, if that's it, you can then mark the thread solved

A Guy
My System SpecsSystem Spec
25 Jan 2014   #9

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Still everything alright so its solved.'
Thanks for the reply.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Waterfox 64 bits Youtube won't play videos




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Waterfox 64 bits Youtube won't play videos
Thread Forum
Youtube videos won't play with IE10? Browsers & Mail
Can't seems to play videos from YouTube in Firefox. Browsers & Mail
Videos play on YouTube but not Facebook Browsers & Mail
help with youtube videos Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33