Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Chrome problem

05 Feb 2014   #1
BananaMann

Windows 7
 
 
Chrome problem

Hi,

I have recently noticed a couple of strange issues with my chrome on my new laptop, i.e. I am not able to see certain buttons or use them on some forums.

For e.g. Good Chinese Sourcing Agents? - Safe Trading Forums | TradeKey Community on this website there is a "share your comments" button, used to reply to posts, which I can see on firefox but not on chrome.

In the same way on another forum, I am able to see the "quick reply" button but not use it?

I wonder what could be the problem and if there is a fix?

Thanks


My System SpecsSystem Spec
.
05 Feb 2014   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
05 Feb 2014   #3
BananaMann

Windows 7
 
 

Well no because there are no replies.. :/
My System SpecsSystem Spec
.

05 Feb 2014   #4
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Did you see the Report an issue link ?
https://productforums.google.com/for...eshooting-help
My System SpecsSystem Spec
05 Feb 2014   #5
BananaMann

Windows 7
 
 

Not really looking to be redirected to be honest. I am hoping someone from this forum can help.
My System SpecsSystem Spec
06 Feb 2014   #6
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
I have a funny feeling this issue is on a work computer ?
Is this the case or not ?
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Chrome problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Problem with Chrome
Hi, When I put an URL in address bar of Google chrome and press enter, it goes to bring that web file, but after passing long time (more than 20 seconds) it doesn't show anything. When I click on the X sign (on upper left corner) of the chrome (below image), it shows the web page immediately! I...
Browsers & Mail
Chrome/Browsing Problem
Hello guys im having a problem with my internet over here the problem is i just got a new connection 100/Mbps and i have Netgear CG3000 and everything is working smoothly exept Facebook , facebook just wont load properly every other websited work smooth i have cleared browsing data and chace...
Browsers & Mail
Problem with Chrome and SevenForums
Here's what happens: The SevenForums home page loads without problems, I can then select a category e.g. Browsers & Mail, but when I try to view a specific thread there is a bit of a delay and then "page not found." Can't get back to the homepage from there, have to close the browser. Other...
Browsers & Mail
LastPass Chrome Dev problem
LastPass would log in with Firefox but not Google Chrome dev. Chrome updated recently so I figured, after messing around for 90 minutes, that the update was the issue. I switched from Chrome Dev channel to Beta channel and LastPass works now. Just in case somebody is banging their head against...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:26.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App