Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Need Help please


06 Mar 2014   #1

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
Need Help please

Hello I already posted about a problem last night got some help I have been waiting around today to get it sorted and tryed a couple of things

Here is my problem I installed the wrong version of Windows 7 and have now installed it back to the proper OS
I have installed norton and firefox no on firefox every time I try to connect to a legit site it gives me this (Pic Bellow) I have also scanned with norton to find no threats I will also post link to my post from last night incase someone else has some Idea to what is going on here, Thanks in advance for the help guys

Something Wrong With Computer



Attached Thumbnails
Need Help please-capture.png  
My System SpecsSystem Spec
.

06 Mar 2014   #2

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

Hi welcome to SevenForums,
Reset Firefox,
https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems
Did you ever post the other scan results on your other thread please do so if not,
Have you tried another browser,
Use Winkey+R and paste either of these strings in the Run box,

"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff

iexplore.exe -extoff
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2014   #3

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Hi welcome to SevenForums,
Reset Firefox,
https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems
Did you ever post the other scan results on your other thread please do so if not,
Have you tried another browser,
Use Winkey+R and paste either of these strings in the Run box,

"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff

iexplore.exe -extoff
I can browse on IE ok, Will the other scans work even tho I reinstalled OS, Will post results asap
My System SpecsSystem Spec
.


06 Mar 2014   #4

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Just tried that it still doesnt work
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2014   #5

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

How exactly did you re-install windows ?
Disk ?
If you used a disk I doubt you would need to use the scanners ?
http://www.sevenforums.com/tutorials/1649-clean-install-windows-7-a.html
http://www.sevenforums.com/tutorials/219487-clean-reinstall-factory-oem-windows-7-a.html

See if ie works under regular start,
iexplore.exe
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2014   #6

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
How exactly did you re-install windows ?
Disk ?
If you used a disk I doubt you would need to use the scanners ?
http://www.sevenforums.com/tutorials/1649-clean-install-windows-7-a.html
http://www.sevenforums.com/tutorials/219487-clean-reinstall-factory-oem-windows-7-a.html

See if ie works under regular start,
iexplore.exe
I had a windows disk from an older computer that I installed then found out it wasnt the same windows I found out I could tab f2 on restart to get my original OS back and I did so

IE works fine uner .exe it just seem to be fire fox giving that warning also on IE I get this on google all the time (bellow pic), Thanks in advance for your help mate


Attached Thumbnails
Need Help please-capture1.png  
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2014   #7

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

See what happens with this link,
https://www.google.co.uk/

Make sure your synced with Internet time and region is correct and checked for daylight savings,
http://www.sevenforums.com/tutorials/944-time-zone-change.html

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/certificate-errors#1TC=windows-7
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2014   #8

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
See what happens with this link,
https://www.google.co.uk/

Make sure your synced with Internet time and region is correct and checked for daylight savings,
http://www.sevenforums.com/tutorials/944-time-zone-change.html

http://windows.microsoft.com/en-us/w...#1TC=windows-7
That works now mate my time/date was wrong I didnt think something so small would stop me from searching, Thanks you
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2014   #9

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

Your welcome and thanks for the update,
Mark your questions as answered if everything stays okay,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Need Help please




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:31 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33