Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: pixoto.com

16 May 2014   #1
Riptorn

Windows 7 - 32 Bit
 
 
pixoto.com

Hi, I am having problems trying to view my images & voting on pixoto.com .. i am using firefox & internet explorer, but both are not letting me view anything? i contacted pixoto.com, they think it is a computer problem??, i cleared the cache and did a virus scan, but the problem remains, it was all ok a few days ago, i did a system restore, but still the same??, i also did a disk clean up..what do you think could be wrong here?? thanks..rip




Attached Thumbnails
pixoto.com-pixotojpg.jpg   pixoto.com-pixoto-2.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.
16 May 2014   #2
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Try Chrome ? Can't hurt and if still won't load pictures then check for all your updates.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #3
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi Phillip,
Which version of ie are you using ?
Press the F12 key using ie?
Click on Browser mode in ie10 or if using ie11 on the left column of icons scroll down to Emulation,
Then switch the User agent sting in ie11 "Browser Mode in ie10 and later" to a lower version,
The page should refresh after doing the above,
Then test,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
.

16 May 2014   #4
Riptorn

Windows 7 - 32 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Hi Phillip,
Which version of ie are you using ?
Press the F12 key using ie?
Click on Browser mode in ie10 or if using ie11 on the left column of icons scroll down to Emulation,
Then switch the User agent sting in ie11 "Browser Mode in ie10 and later" to a lower version,
The page should refresh after doing the above,
Then test,
Cheers.
hi, i am using ie 11, i tried what you said but still the same??, i also installed chrome, but no difference?, is it a computer problem,or a browser problem?, all other web sites are fine, only pixoto
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #5
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Post a link to the main site so there's no confusion possibly it will cause a popup message or something,
Have you used this before ?
Temp files delete,
Run this as administrator and Start the scanner,
Shut your machine down after it finishes,
http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/
If so see what this finds,
Review Jacee’s instructions to run Adwcleaner here post #7,
Ignore the title of the thread,
Instant Savings App
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #6
Riptorn

Windows 7 - 32 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Post a link to the main site so there's no confusion possibly it will cause a popup message or something,
Have you used this before ?
Temp files delete,
Run this as administrator and Start the scanner,
Shut your machine down after it finishes,
http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/
If so see what this finds,
Review Jacee’s instructions to run Adwcleaner here post #7,
Ignore the title of the thread,
Instant Savings App
Cheers.
hi, i have not tried old timer??, how do i post a link to the site?..is old timer safe to use?, i am using windows 7 32 bit
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #7
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Very safe,
Use it often
I went to the site but I doubt I would be any good because I don't have an account to comment/ vote ?
I didn't have any issues actually just viewing files though,
ie10 at the moment,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #8
Riptorn

Windows 7 - 32 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
Very safe,
Use it often
I went to the site but I doubt I would be any good because I don't have an account to comment/ vote ?
I didn't have any issues actually just viewing files though,
ie10 at the moment,
Cheers.
i have no issues on my wifes pc either, just on my laptop here?? maybe i should delete whats in the temp folder? is there a way to do this without installing old timer?
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #9
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Oldtimer is the easiest it also deletes any Java crap build up,
It also does All browsers in seconds,

You can forward this link to the sites personnel your corresponding with,
[Invalid] Markup Validation of http://www.pixoto.com/images-photography/landscapes/all/leading/in-week-20-2014 - W3C Markup Validator

Otherwise if you want to do this manually
Reset Firefox,
https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems
http://www.microtuts.com/how-to-clear-history-cookies-cache-in-chrome/
Delete browser history,
http://www.sevenforums.com/tutorials/162582-internet-explorer-9-delete-browsing-history.html
In ie11 open it,
Use Alt+TD or Gear symbol/ Safety/ Delete browser history,
Uncheck the Top box and Check All others/ Delete,
Close ie and re-open.
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2014   #10
Riptorn

Windows 7 - 32 Bit
 
 

hi thrashzone, thanks for your help, i forwarded the message to the pixoto person. i already reset firefox but that did not help either, should i try old timer then as a last resort? thank you
My System SpecsSystem Spec
Reply

 pixoto.com




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:27.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App