Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Youtube videos not playing

29 Oct 2009   #1
timothyp

Windows 7 x64 bit
 
 
Youtube videos not playing

I have flash installed, with firefox and opera, and cant get youtube vids to play in either. I can play dailymotion and everything else, but not youtube. I keep getting "an error ocurred, please try again later". i have the latest version of flash and shockwave installed. I uninstalled and reinstalled, rebooted, uninstalled browsers, everything i can think of, but nothing. FYI, i was having this problem with vista as well. But with vista, it was only opera that wouldnt play the vids. Any help?


My System SpecsSystem Spec
.

29 Oct 2009   #2
timothyp

Windows 7 x64 bit
 
 

just installed Google Chrome and get the same error message. also tested on IE and the same thing.
My System SpecsSystem Spec
29 Oct 2009   #3
timothyp

Windows 7 x64 bit
 
 

I resolved the issue. I had IDM set to automatically download files from certain sites, once disabling it, i was able to view the vids.
My System SpecsSystem Spec
.


06 Jul 2011   #4
coolmr2000

Windows 7 Professional x64
 
 
Solution

If anyone experiences the same, on IE try this:
1. Close all IE sessions
2. Start IE, clear all history, cookies, etc. everything. Close IE.
3. Go to Control Panel, type "Flash" in the Search Control Panel box, you'll see Flash Player (32 bit).
4. Run it, starts the Flash Player Settings Manager. Click on the Storage tab, if not already shown, click on Delete All... The "Delete All Site Data in Flash Player" dialog appears, check all options to delete everything, then select Delete Data. Since you're here, check that the other settings make sense to you.
5. Close the Flash Player Settings Manager.
6. Start IE
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2011   #5
mr pc

Windows 7
 
 

Fix appears to not have worked for IE 9.0 - no change for FF 3.6/Opera/Chrome...

and now Youtube doesn't work in FF 5.0 (which it did just a few minutes before)

I would advise anyone with working youtube video for FF 5.0 (but are trying to fix thier IE) NOT to use this fix.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Youtube videos not playing




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:09.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App