Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: problems with YouTube

12 Jul 2014   #11
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Have you used this to uninstall flash ?
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html

You can also reset,
http://www.sevenforums.com/tutorials/1222-internet-explorer-reset.html
After Resetting ie9 or 10,
I would add this to the tutorials process
Reset process first opening Internet explorer


My System SpecsSystem Spec
.
13 Jul 2014   #12
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Try a System restore to before patch Tuesday? You can always reinstall the updates. Also, try the video http:// instead of https://

TPiR 5/17/13: Double Dollar #7 - YouTube

A Guy
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2014   #13
JDobbsy1987

Windows 8.1 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
Try a System restore to before patch Tuesday? You can always reinstall the updates. Also, try the video http:// instead of https://

TPiR 5/17/13: Double Dollar #7 - YouTube

A Guy
I have done this in the past as a test...

System Restore to a point before the Microsoft updates... and then installed each update 1 at a time to see which one caused the issue (if any) and voila, i found an update that was causing the issue which meant i could look into resolving the issue while keeping that update installed.

In my case i had to change the TLS settings in Internet Options
My System SpecsSystem Spec
.

13 Jul 2014   #14
techtitan100

Windows 7 Pro 64bit
 
 

alright I am back with an update on the problem, I reset Internet Explorer last night and then when I started having problems this morning I uninstalled Flash and then re-installed it and tonight when I was on youtube I was about to play maybe like 5-6 videos and then I started having the problem again, I don't know what else to do about this as I am getting very frustrated and Guy my videos are already playing with https:// at the beginning and the last thing I want to do is a system restore as all my games on facebook are working without issues
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2014   #15
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Actually I suggested trying the video http:// instead of https:// as the video you posted had a https address, and I wanted you to try the same video with http. I'm unsure how a system restore would affect your Facebook games? They are surely on their servers, not your machine? I was going by the issue starting after patch Tuesday, and suspecting one of the updates. A Guy
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2014   #16
techtitan100

Windows 7 Pro 64bit
 
 

what i was meaning to say i don't think it was an update because all of my games that also rely on flash are loading without issues, i don't want to do a system restore because everything else is working fine, do you guys have any other suggestions
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2014   #17
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Heck use this if you never have,
Temp files delete,
Run this as administrator and Start the scanner,
Shut your machine down after it finishes,
http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2014   #18
techtitan100

Windows 7 Pro 64bit
 
 

i have already shut my laptop down for the night i will try it when i get on there tomorrow and post back with the results thanks guys for all of your help
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2014   #19
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Games = allot of java crap left overs,
Often so do videos if java is installed,
TFC will hopefully get rid of that stuff,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2014   #20
techtitan100

Windows 7 Pro 64bit
 
 

TFC did not get rid of that stuff and this problem is still going on what should I do next as I am getting more and more frustrated over this
My System SpecsSystem Spec
Reply

 problems with YouTube




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
YouTube Problems
Recently I've been having trouble getting some videos to work properly. There doesn't seem to be any pattern to it, some vids load up and play okay and some vids flatly refuse to load. They either load part way then freeze with the spinning dial in the centre, or they simply don't load at all and...
Music, Pictures & Video
What is it with YouTube?
Lately, depending on the time of day, I have problems with YouTube. The icon that usually shows up in the lower right corner of the thumbnail that allows you to add it to your "Watch Later" playlist has disappeared. I see the time-marker, but when I hover, the time goes away and there's no icon...
Browsers & Mail
problems w/fullscreen Youtube on Google Chrome?
I like to watch Big Brother Australia on Youtube, and these videos run well over an hour a piece. In fullscreen mode, about every 20 minutes or so, the HDD activity light on my laptop will get excited, and I'll be automatically exited out of fullscreen mode. The audio continues to play normal,...
Browsers & Mail
Havig Problems seeking through videos on YouTube
can somebody help me with a problem I'm having an issue skipping through videos on Youtube I keep moving the indicator and the video doesn't continue playing it stops and the indicator goes back to the part I was originally at can somebody help thanks
Browsers & Mail
YouTube and it's damn random buffering problems!
Why Google with all it might, money and intellect cannot fix the random buffering issues with YouTube videos is beyond me. Sometimes I go to YT, select a video, it buffers right up and in the same session, go watch another and its freezing/buffering every 60 seconds! Been through YouTube and...
Music, Pictures & Video
Can't watch Youtube videos and internet connection problems
I've only had Windows 7 a few days and already I greatly dislike it. Although there is no problem with my wireless router, 9 out of 10 times it won't connect to the internet. It acts flukey. And now tonight - when the other day I could watch Youtube - it won't play. It will open the site but it...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:42.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App