Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WLMail stopped sending...

25 Aug 2014   #1
Adela

Windows 7 Home, 64 bit.
 
 
WLMail stopped sending...

[Dell Inspiron 560 desktop; MS Windows 7 Home Premium SP1 64bit; Windows Live Mail 2012; MS Word Pro 2003; Mozilla Firefox 22.0]


My messages have all been stuck in the Outbox for 4 days with this error message:

An unknown error has occurred.

Subject 'Again...same thing...'
Server Error: 421
Server Response: 421 4.7.0 [C7] Too much spam.
Server: 'smtp.rcn.com'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC67
Protocol: SMTP
Port: 587
Secure(SSL): No

It is NOT spam at all! These are the same messages I've been sending out with no problem before, to my family and friends. I contacted my server, the RCN, and was told it's a my email client's matter. I went to the WLMail forum and they said it's my server who pub a block...Quite a merry-go-round that's making me dizzy!

In my desperation for a solution, someone suggested to change the Port from 25 to 587 which I did. Should I change it back?

If someone with the same email client ran into this before, would you kindly tell me what to do to release these captive messages of mine please?

Thanks ever so much for any help. Adela


My System SpecsSystem Spec
.
26 Aug 2014   #2
Roderunner

Win7 H.Prem. 32bit+SP1
 
 

Hi Adela,
have you tried setting port 587 to Secure (SSL) ; Yes.
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2014   #3
Adela

Windows 7 Home, 64 bit.
 
 

Hi and thank you Roadrunner, yes, I did, you can see it in the error message: Port 587. I still have all
my 22 messages in captivity. Can you imagine these servers playing with us as if we were their toys!

But the last line on that error msg says: "Secure(SSL): No"...should it be "Yes" instead? I'm copying it below:

An unknown error has occurred.

Subject 'Again...same thing...'
Server Error: 421
Server Response: 421 4.7.0 [C7] Too much spam.
Server: 'smtp.rcn.com'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC67
Protocol: SMTP
Port: 587
Secure(SSL): No
My System SpecsSystem Spec
.

27 Aug 2014   #4
Roderunner

Win7 H.Prem. 32bit+SP1
 
 

Hi Adela,
This is how My Gmail Properties look on the Advanced tab.

WLMail stopped sending...-rr.png


My System SpecsSystem Spec
Reply

 WLMail stopped sending...




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
How to solve serious problems with WLMail
Hi, I am new there, and I have the very serious problems with Windows Mail, which I have no idea how to get rid of.:cry: My Mail program is exactly like a little child. I never know why, suddenly becoming tired and stop working, mostly restarts, but not always. It keeps doing this unexpectedly and...
Browsers & Mail
Windows Live Mail stopped sending
I am using Windows Live Mail and after sending out some email this morning, it stopped working. I get this error message: The message could not be sent because the server rejected the sender's email address. The sender's email address was 'XXXXXX@XXXX'. Subject 'gg' Server Error: 452...
Browsers & Mail
Outlook 2010 stopped sending my group e-mails
I was able to send a group list emails a week ago but now it only sits in the outbox and never sends. I have 68 people in the list and as stated was able to send this a week ago but not able to no matter what i do. I am running windows 7 64 bit. I am using Go Daddy and I have called them and they...
Browsers & Mail
Is it possible to have WLMail sign in on startup?
If I turn on my PC is there something I can do to WLMail to have it sign in immediately? I've looked around Google and on the Browser/Mail Tutorials, but couldn't find anything.
Browsers & Mail
Link to WLMail Forum?
Hi, could someone please give me the link to go to the Windows Live Mail 2011 Forum? I thought I had entered it in my records but can't find it. Thanks very much! :) Adela
Chillout Room
wlmail.exe missing....other weirdness
When I open windows live mail i get an error message in the notification area saying wlmail.exe in missing in c:\windows\syswow64. When I open the directory, there is no files starting with anything past the letter k within syswow64. I'm guessing this isn't normal. Any ideas? Incase your...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:30.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App