Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Tom's Hardware website down error 500

26 Aug 2014   #1
MeteorsRaining

Windows 7 ultimate 32 bit
 
 
Tom's Hardware website down error 500

The title says it all. Nothing wrong with my system, I can access pretty much everything on every site except the Tom's forums. This's what it shows when I try to go into forums or check my notifs:



Additionally, the other part of site (review/ tutorials/ stuff) is working perfectly. But as soon as I want to go to forums to help people, this's what it shows:



Tried clearing cookies/ cache/ rebooting/ clean boot/ and all such stuff.

I'm really getting annoyed by this. Please help, much appreciated.


My System SpecsSystem Spec
.
26 Aug 2014   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi and welcome to SevenForums,
I can't tell which browser you using and you didn't say :/
Outside of clearing cache... have you contacted the site and see if any issues have occurred ?
There's also full reset of the browser or use another to see if the issue remains ?
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2014   #3
MeteorsRaining

Windows 7 ultimate 32 bit
 
 

Hello and thanks for the reply. Sorry, didn't see that I cropped the browser edges out too, apologies. I guess constant replying to bits-and-bytes posts on Tom's has made me a bit too rude in posting.

I've tried using Chrome/ Firefox/ IE with all latest updates installed. I actually could open the forums earlier in the day, until I got some work and had to fetch some pics from my cloud. As soon as I returned, ie, entered the URL, and hit enter, I was expecting the usual screen full of unsolved issues.

But then I encountered this and it wouldn't just leave no matter what. tried clearing everything, resetting my browser too, even tried a system restore altough I didn't really do anything, just everyday stuff. I'm able to get to login screen from some links but not from others, like I'm able to navigate from the main website homepage but not from the address bar. Its happening with all my browsers.

I can't really say its any sort of virus as my system is tightly protected and it was just another normal day. I've not been able to contact the support staff but will do so from my other PCs, if they work, or else from my cell/ tablet. I've checked some pinging sites and they say the servers are up, but I'm unable to access them somehow.

Also, can you please tell me if the forums are accessable to you (which I guess yes)?
My System SpecsSystem Spec
.

26 Aug 2014   #4
ignatzatsonic

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, 64-bit
 
 

I'm not a member there, but I can certainly view and read Tom's forums normally, using Pale Moon.

Posts there seem to be up to date, made within the last few minutes.
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2014   #5
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
I agree the forums seem to show recent content,
If you do get to the forum support I would post this for them to review,
[Invalid] Markup Validation of http://www.tomshardware.com/forum/forum-63.html - W3C Markup Validator

Just to verify when clearing your cache,
Use Alt+TD or Gear symbol and Safety and delete browser history,
Uncheck the top box and check all others/ Delete.
I'm using ie10 FWIW ?

I did get a quick popup saying secure unsecure content was blocked,
But it did disappear so quickly there was no time to temp allow or anything :/
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2014   #6
MeteorsRaining

Windows 7 ultimate 32 bit
 
 

Well before I could take any stern action, the site on my PC gracefully turned to normal. I'm not doing anything for now, thank you all for your support, cheers!
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2014   #7
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi good news
On another note possibly you should use this,
http://www.superantispyware.com/?tag=SUPERANTISPYWARE
After by brief visit I ended up with about 6-7 extra trackers
Beside the 256 errors shown on the Invalid markup link I posted so please forward that to tom,
Really no reason to have such a messed up site
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
27 Aug 2014   #8
MeteorsRaining

Windows 7 ultimate 32 bit
 
 

Noted and will be reported, thanks again!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Tom's Hardware website down error 500




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Error: 0x00000124 - System encountered an uncorrectable hardware error
Hello, From day 1 my computer crashes to blue screens with various messages, such as Memory Management, System Service Exception, Kernel Data Inpage Error, IRQL not less or equal, and a few others that I can't remember anymore, but recently more frequent is the one saying "the system encountered...
BSOD Help and Support
The download button in MS Website got covered by its website!
This is what happens when I tried to download ANYTHING from Microsoft (most of them are free applications): http://img.photobucket.com/albums/v484/Shirai/microsoftwebsite_zps504d99b5.png I've tried to uninstalled silverlight and re-installed it. I've also tried with updating graphic driver,...
Browsers & Mail
Random BSOD stop error 0x0000001E, hardware error?
Hello, A few days ago I got a random BSOD with the 0x0..1E stop error. Now my computer will rarely boot and when it does it still randomly gets the same BSOD. I once got a 1D stop error but its mostly 1E that keeps happening. I run Windows 7 Professional 64-bit and this time I used a Windows DVD...
BSOD Help and Support
Need Help with Error on Website
Hi, I'm in the midst of creating a website on Angelfire.lycos.com. I have two other websites and the error appeared a couple of days ago. On my websites, part of the page is blocked by a partial error. I went to another Windows pc and the error does not appear. Again, this error only...
BSOD Help and Support
Error in Windows gadget gallery website.
The following is what I get when clicking the install link at the bottom of a chosen gadget in windows gadget gallery. It has been like this for days now and I am in need of 3 more gadgets. Anyone know what’s going on with the site??? White web page with the following error: ...
Gadgets
Getting error when opening Intranet Website in Internet Explorer 8
Hi, I am getting error while opening Intranet website and not able to expand all it's menu options. It is working fine in IE6 . I have tried compatibility view in IE8 but still those menu options are not accessible.
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:20.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App