Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Browsers do not load pages properly!

19 Sep 2014   #1
FarCry3

8.1 64bit
 
 
Browsers do not load pages properly!

Hello everyone, im new here. I have a problem with my new laptop i have recently bought. Dell Inspiron 7537 15inch OS 8.1 (after upgrade from 8.0) 16gb RAM, Samsung SSD SM 841 256gb. Lets go to the point - When i try to load a page, usually i have to refresh that page, because i get an error like "No connection" or sometimes it loads only HTML code. I saw many threads regarding that but non of them had helped me. Its happening with all browsers i have: IE, CHROME, MOZZILA.
Things i have done:
I installed a malware anrivirus, and performed a cleanup.
I disabled all "Startup" features from Task manager.
I started the laptop in Safe mode with netword - it didnt help.
I updated the WiFi drivers, from intel's website.
I reinstalled the browsers, and cleaned all ( history, cache, cookies, etc ).

Im getting out of ideas and im a bit worried.
I've mentioned the model of the laptop because i saw that many users from Dell and Samsung were claiming about same issue. I didnt notice if the browsers were working fine in OS 8 because i updated it immediately. I think a software or other is corrupting the connection. I have a phone and other laptop, and they are working fine with my home WiFi.
SORRY ABOUT THE WRONG FORUM, NOW I SEE ITS SEVENFORUMS!!!
Regards,
FarCry3


My System SpecsSystem Spec
.
19 Sep 2014   #2
FarCry3

8.1 64bit
 
 

Sorry about writing in Seven forum.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2014   #3
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Yes this is a Windows 8 issue and they might be able to assist you better at eight Forum..


How ever Welcome to Seven Forums ... Does your Lan connection work ...


Have you tried the older Driver for Windows8 for your Network Card ? ...
My System SpecsSystem Spec
.

19 Sep 2014   #4
FarCry3

8.1 64bit
 
 

I connected the laptop to the LAN cable and seems it works fine by now. Is that means that my WiFi card is weak ?
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2014   #5
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

No some times connecting the Lan Cable can help ...
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2014   #6
FarCry3

8.1 64bit
 
 

Sorry, it did it again. Maybe the problem is not WiFi ? Very, very strange.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2014   #7
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Which Driver Version have you Installed ? ...
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #8
FarCry3

8.1 64bit
 
 

I've installed the latest driver from manucaftor's website. Its up to date, i've double checked it. The problem is getting worse. EDIT. in Eight forum i have no answer
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #9
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Go to the Device Manager click on System Devices then Chipset .


Right click and select Property's ..


Post the Driver Version .. Also check the Events Tab and Post what it says there ..



I have a Driver for your Wifi which is worth a try .. But need to check the Chipset first ...
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2014   #10
FarCry3

8.1 64bit
 
 

I can find only this https://www.dropbox.com/s/gilrsvptpi...photo.jpg?dl=0

Here is the driver version 17.1.0.19

Stack Overflow is the most hard reachable site btw. I can see only html code there.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Browsers do not load pages properly!




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Specific web pages only load slowly on all browsers
When I log into my work's website, I can log in on the main page and navigate it fine. However, there are several pages within my company website that load extremely slowly. I mean, they take over 10 minutes to load. The pages are my company mail inbox, my schedule, and the page where I bid for...
Browsers & Mail
No browsers will load pages, even with strong DSL connection!:(
I have look around this forum some, but I am extremely tired from staying up all night trying to figure out what is wrong! I have a Dell Inspiron 1440 laptop running windows 7 home premium 64bit. This all started when I click on my google chrome and seen the home page was dosearches.com, so I tried...
Browsers & Mail
Multiple pages in my browsers wont load
I have no idea what this is, I have cleaned my registry from CCleaner, Ran my antivirus, rebooted, I have basically tried everything. Many pages just keeps on going in an endless loop. A few examples: Images from Imgur.com Images from Tinypic.com Download page for Microsoft Security...
Browsers & Mail
Images do not load properly in all browsers
Hi guys, I couldn't figure out how to fix this by myself, so I need to post this annoying problem in here. Most images couldn't load properly in some websites, i.e Tumblr. I tried all different browsers, they are acting the same. I tried clearing all caches, cookies, etc in all browsers with...
Browsers & Mail
Some pages do not load in any of the browsers
Hi all i am new to this forum :D I just formatted my windows 7 a month ago and re-installed it . Few weeks ago i changed my modem to Netgear N150 modem + router . After that Most of the websites don't load . Eg : Facebook , yahoo , ms support , etc . I was scanning for any malware or virus but i...
Browsers & Mail
Connected to Internet but CANNOT Load Pages in Browsers
For a few months now, a few times a day, I'll be surfing fine but after awhile my browser (Firefox or IE) cannot load any pages, it'll say something like cannot load page. But I notice my downloads are still going (in Firefox or µTorrent, etc.) and my VoIP still works. I"m on a WIRED...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:22.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App