Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Chrome Won't load up properly.

20 Sep 2014   #1
Ignats75

Windows 7 Home 64bit
 
 
Chrome Won't load up properly.

When I go to load up my preferred browser (Chrome), it flashes open and then closes. I've already uninstalled and reinstalled it. ANy ideas?


My System SpecsSystem Spec
.
21 Sep 2014   #2
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven Forums Ignats75. Try running Chrome in Safe Mode with Networking

Safe Mode

See if it launches correctly there. If so, try a Clean Start to see if there is a conflict

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

If no help, a System Restore Point from before the problem began may well correct it

System Restore

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Chrome Won't load up properly.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Google Chrome & other Browsers won't load properly/slowly
Lately, whenever i want to visit any web page, the browsers won't load it properly. On google chrome it said that sometimes "unable to connect to internet", and whenever it is loaded it loads jumbled on the first few times. After refreshing or reloading the slow page several times, it loads...
Browsers & Mail
Browsers do not load pages properly!
Hello everyone, im new here. I have a problem with my new laptop i have recently bought. Dell Inspiron 7537 15inch OS 8.1 (after upgrade from 8.0) 16gb RAM, Samsung SSD SM 841 256gb. Lets go to the point - When i try to load a page, usually i have to refresh that page, because i get an error like...
Browsers & Mail
Images do not load properly in all browsers
Hi guys, I couldn't figure out how to fix this by myself, so I need to post this annoying problem in here. Most images couldn't load properly in some websites, i.e Tumblr. I tried all different browsers, they are acting the same. I tried clearing all caches, cookies, etc in all browsers with...
Browsers & Mail
One site in particular won't load properly
Whenever i go to this site: https://9gag.com/. It was working before until i got this message "this page has insecure content. Don't load (recommended) - Load anyway" I press anyway and the site loads up right away but now when i press its just text. Here are some screen shoots:...
Browsers & Mail
Page doesn't load properly - what's the cause?
The page doesn't load properly every now and then and looks kind of broken. For example, the table codes are not loaded so the left column appears as usual (but looks weird) the middle column ends up below the left column (it should be on the right of the left column if it is loaded properly)....
Browsers & Mail
Windows Wont Load Up Properly!!!
Well I had to restart my comp using the on/off siwtch and now when I boot up my comp Windows loads up and I put my password in and everything and its been on the Welcome loading screen now for like 30 minutes, what should I do? Thanks!!!
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:34.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App