Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: The connection to the server was reset while the page was loading

11 Oct 2014   #11
Phil16v

Windows 7 Professional SP1
 
 

[QUOTE=Phil16v;2905193]
Quote   Quote: Originally Posted by maxie View Post
As it works in Chrome has to be some setting in Firefox .... Could still be to do with your Antivirus ....
Oops. My mistake - it wasn't the national-lottery.co.uk site that worked in Chrome. It was national-lottery.com. I just opened Chrome to check last night's results, and I got an error message saying "No data received". The site works normally on my Linux machine.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Oct 2014   #12
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Who is your Internet Service Provider ? ...
My System SpecsSystem Spec
11 Oct 2014   #13
Phil16v

Windows 7 Professional SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by maxie View Post
Who is your Internet Service Provider ? ...
It's Utility Warehouse, but they sub-let from TalkTalk. However, my Linux PC is running on the same service, through the same router, and so is my Galaxy Tab. I dragged my old XP machine out of retirement this morning, fired it up, used Firefox to connect to the National Lottery, and it did so without any problems, so I think that means it's something specific to this computer. Clutching at straws, I gave my PC a fixed IP address and switched off DHCP, but that made no difference either.
My System SpecsSystem Spec
.

11 Oct 2014   #14
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Have to ask yourself what is the difference between the Computer that wont let us address the Website and your other Computers ... Can not be the router as that would have the same settings ... Do not think it is just Firefox as it wont work in Chrome also ... What does that leave us with ? ...
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2014   #15
Phil16v

Windows 7 Professional SP1
 
 

Udate (but no good news) is that I also get the same results when connecting to www.myswinton.co.uk. I've also noticed that a lot of emails with images don't download the images, although I don't get a message syaing "Click here to download online content" which often happens if I open an email from a website that's not in my collected addresses in Thuderbird. Not sure if there's a link between the two.
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2014   #16
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Have you tried Safe Mode with Networking ....
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2014   #17
Phil16v

Windows 7 Professional SP1
 
 

Not yet. I'll give it a go.
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2014   #18
Callender

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
MS Fixit

Have you applied the MS Fixit to disable SSL v3? Or taken any other methods to disable SSL v3 in your browser?

I'm just asking because the Swinton website appears to only support SSL v3. I cannot connect without enabling SSL v3.

Test each website here: https://www.ssllabs.com/ssltest/index.html

The connection to the server was reset while the page was loading-myswinton-cyberfox.jpg

The connection to the server was reset while the page was loading-myswinton-cyberfox-2.jpg


My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2014   #19
Phil16v

Windows 7 Professional SP1
 
 

I haven't knowingly disabled it, but I guess a Firefox or Windows update may have done so. How sould I turn it back on, and is it possible to restrict its use only to those websites that still rely on it?
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2014   #20
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

There is an add on for SSL Version Control ....


Read the Link below ... Callender should be able to give you better info as I do not use Firefox ..


https://blog.mozilla.org/security/20...nd-of-ssl-3-0/
My System SpecsSystem Spec
Reply

 The connection to the server was reset while the page was loading




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
websites not loading - error on page "500 internal server error nginx"
For the last 2 days, I am not able to access all google sites and facebook.com from my windows 7 PC. When I tried to access these websites, I am getting a blank page with the error message "500 internal server error -nginx". Can you please suggest me what could be the cause for this issue and how...
Browsers & Mail
Web Page Loading slow on home server
Hi All I am hosting my website on my own PC at home. I am running Apache on a virtual Ubuntu machine inside my windows machine (using a Bridged Virtual Network adapter) Now I am using a Dynamic DNS service to map my domain name to my public IP. Problem: When Ioad my domain name, the site...
Network & Sharing
Page Loading with Graphics
I use W7 HP and have up to 35gb FIOS download. For the past few days downloading of graphics is really running slow on web pages. Is there something I can do to increase speed. Thanks
Performance & Maintenance
Loading Next Page Message
Hello, As I scroll to the bottom of a web page after a search, I get these popups saying loading next page. Can I turn this off? Also, If I set windows update to automatic, do I still have any say in what downloads? For instance, I don't want windows live updates and I don't need any language...
General Discussion
Problem loading web page.
Not sure if this is a Windows 7 issue but when I load Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The world's most resilient BitTorrent site in ie8, Firefox or Chrome, it takes an unusual amount of time and the gif images do not show up. The page does not diplay averything properly....
Browsers & Mail
Web page not loading
Any idea what would stop my brouswer from not opening a web page. It's the county school page so it's nothing you'd expect to be blocked in some way. I've checked (or uncheck) the usual suspects and I don't seem to have any problem with any other site. My Vista machine loads it just fine. Both pcs...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:09.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App