Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE 11 & Google Chrome is Slow

22 Oct 2014   #1
Jesse Williams

Windows 10 Home 64-bit
 
 
IE 11 & Google Chrome is Slow

My 2 browsers which are IE 11 and Google Chrome have slowed down again. I had IE 11 running fast. Now, it's slowed down again. The performance of the computer seems fine.


My System SpecsSystem Spec
.
22 Oct 2014   #2
Jesse Williams

Windows 10 Home 64-bit
 
 

Does anyone know how I can fix it?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE 11 & Google Chrome is Slow




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Browser Google Chrome is slow.
I ran malwarebytes, did the cleanup, and it is still slow. What else can I download for free to fix it?
Browsers & Mail
Google Chrome Not logging into Google account, white screen
Before I even say anything, I have tried to reinstall Chrome 3 times and the problem still stands. So my problem is that when I try to login to my Google account on Google Chrome, the web page goes white and Chrome does not log in. The steps I took are as follows: It starts on the regular...
Browsers & Mail
Google builds push notifications into Chrome, Chrome OS
Read more at source: http://news.cnet.com/8301-1023_3-57583888-93/google-builds-push-notifications-into-chrome-chrome-os/
News
google chrome crashes and loads pages very slow
All day yesterday I was browsing the internet with no problems which includes me playing games and browsing the web today however. Whenever I go to youtube the videos load and play just fine but the thumbnails only appear black, after about a minute or so of watching a video the thumbnails will...
Browsers & Mail
Slow loading on pages in either IE9 or Google Chrome
Hello, I have switched to another ISP a couple of days ago. Once my modem/router was set up and everything was a go. However, the issue on web browsing popped up and is persisting ever since. I had never experienced this such problem when I subscribed to the previous ISP. The pages load way...
Browsers & Mail
Google Chrome v8 developer build hints at future of Chrome OS
more
News


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:40.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App