Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Incomplete displays on some pages using Firefox and Windows IE

01 Nov 2014   #1
ArtMurphy

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
Incomplete displays on some pages using Firefox and Windows IE

A reinstalled my Win 7 64bit OS a month ago. Since then I've found some web pages do not display the contents of buttons and banners. This happens whether I'm using Firefox or Win IE. I've updated both browsers, updated Flash, and updated Adobe reader.
Tech support from each browser said, "It ain't us".
Here is what I mean:
Incomplete displays on some pages using Firefox and Windows IE-edx-screen-grab-02.jpg
I contacted the website for this page (an edX course) and they couldn't replicate it; said it was a browser or system problem.
I have experienced this problem on other websites, including the main gmail site.
I think I've screwed up a setting in Windows 7 when I was reinstalling it. Whatever I did or didn't do, is interfering with both browsers (and who knows what else). I've got no clue.
Any advice would be much appreciated.
Thanks.




My System SpecsSystem Spec
.
02 Nov 2014   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi and welcome to SEvenForums,
Use TFC save it to your desktop,
Right click it and Run as administrator
Start the scanner,
After it’s done close and boot or shut down your machine,
http://www.bleepingcomputer.com/download/tfc/
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #3
ArtMurphy

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
Displays still incomplete on Firefox & Win IE after fixes

I appreciate the suggestions concerning how to fix my display problem(s). I've tried two of them.
I ran TFC from bleepingcomputer and while it located and disposed of 745 Mb of crap, it didn't correct the display problem.
I then purchased (!) RegCleanPro and ran it. It found and removed 50 crappy items in my registry, but the display problem persists.
While I have no actual clue, I wonder if the problem with the incomplete display of websites could in some way be due to some setup option that I chose (or didn't choose) when re-installing Windows 7 Home Premium 65-bit last month?
Any further advice or suggestions would be greatly appreciated.
Many thanks.
My System SpecsSystem Spec
.

02 Nov 2014   #4
Tookeri

Windows 7 Pro 32
 
 

Do you know what type of content is missing? Images?

Try this:
With that page loaded in IE, press F12, press Ctrl+4. This will show Developer Tools - Network. Press the green Play button. Then reload/refresh the page in the browser.
Wait for the page to load, then check in the Developer Tools windows for any content that has a Result other than 200. For example Pending or Aborted.

Any not successfully loaded content could be the reason of many things, for example browser security settings, add-ons, anti-virus etc.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #5
ArtMurphy

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
Re:Tookeri Analysis for incomplete browser displays

The missing (incompletely displayed) information is the visual content within buttons and banners and sometimes the outlines of boxes, buttons, etc. I cannot see this content but when I hover over the empty button or banner with the cursor a floating menu appears which lists the contents (text only). I know that sometimes the content is symbols like arrows, etc. These never display on my system but I know what the contents should be by looking at the page with another computer. I have never been able to view the symbols on my system.
Thank you for your suggestion about using the Developer Tool in Windows IE. I followed your instructions using the F12 and Ctrl 4 keys to call up the Developer Network Tool.
Two items did not get a result of "200":
URL: file///about%7Cblank Result: (file)
URL: https://assets.annotateit.org/vendor...=1414960482918 Result: 0
I'm not sure what this means.
Should I delete these?
Is there an equivalent analysis for Firefox?
I appreciate your help.
Thanks.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #6
Tookeri

Windows 7 Pro 32
 
 

The first URL "about:blank" is just an empty page. I'm not sure why you would see that in the list. This could mean something's wrong, but I'm not sure what.
The second URL is a JavaScript file. When a JavaScript file fails to load you'll lose some functionality in the page. This might explain your problem. If I try to load that page in Firefox which I'm using right now I get an error that the connection is untrusted, a HTTPS issue.

Firefox has similar functionality. Press F12 to bring it up.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #7
ArtMurphy

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
Tookeri Analysis for incomplete displays-more info

I just accidentally ran the Developer "Network" Tool again. This time the results were different from the first time. In addition to the two items listed in my previous post, the following three items did not return a result of "200":

https://api.segment.io/v1/p HTTPS OPTIONS (Aborted) 275 B 3.13 s CORS Preflight 5414 530 2605 0 0 63493


https://api.segment.io/v1/i HTTPS OPTIONS (Aborted) 275 B 2.69 s CORS Preflight 5850 188 2511 0 0 63493


https://api.segment.io/v1/t HTTPS OPTIONS (Aborted) 275 B 3.12 s CORS Preflight 5429 577 2543 0 0 63493

I don't know what this means. Should I delete these items? Take some other action?
Thanks.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #8
Tookeri

Windows 7 Pro 32
 
 

You can't delete them. It's just a log.

The only common thing I can see with these URLs is that they're all HTTPS. Why I don't know. Try both of these, without Developer Tools, to see if you can see the difference, it they load or not. The first is HTTPS and the 2nd HTTP but both with load the same file. It's only the protocol that's different:
HTTPS: https://assets.annotateit.org/vendor...=1414960482918
HTTP: http://assets.annotateit.org/vendor/...=1414960482918

Since it only loads a JavaScript file it will only show as a lot of "text".
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #9
ArtMurphy

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
Tookeri analysis of Firefox for incomplete display

I ran the F12 key on Firefox. Under the category of "Console" two items were displayed with an orange triangle with an exclamation mark beside each:

mutating the [[Prototype]] of an object will cause your code to run very slowly; instead create the object with the correct initial [[Prototype]] value using Object.create lms-modules.eb701a7990a7.js:5

Use of getPreventDefault() is deprecated. Use defaultPrevented instead. 1743970571.js:92

I haven't a clue about what this may imply.
Is there action I can take?
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2014   #10
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Show us your programs list,
Click Start and type in the search box Uninstall a program,
Click on the suggestion at any time you see it,
On the top right next to the question mark
Click on the drop down triangle and switch to List,
Take a screen shot
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Incomplete displays on some pages using Firefox and Windows IE




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
SOME Web pages come up blank or look like text using IE or Firefox
Using IE or Firefox and Win 7 x64. Some web pages, not many as yet, do not display properly. I get text links on the left side of the screen scattered graphics and more graphics after scrolling down. I have used McAfee, Microsoft's Malicious Tool Remover, Spyware (which finds lots every day) and...
Browsers & Mail
Not open web pages in IE & firefox
Hello, I have got a problem with my system. The Internet Explorer was working fine, but suddenly yesterday for any url provided in the browser window, it shows 'Page cannot be displayed'. Am not able to browse any pages. I tried the following ---> Setting the Windows Security settings to...
Browsers & Mail
Firefox pages not loading
Suddenly, about two weeks ago Firefox 10 stopped loading web pages. The "connecting" circle keeps spinning and absolutely nothing happens. I love Firefox and have to say that this is one of the most bizarre computing frustrations I've ever experienced. I have Thunderbird email and may have found...
Browsers & Mail
Firefox 5 Doesn't Display Web Pages Properly w/ Windows 7
Okay, I only have enough brain left to type this thread. I just upgraded (new PC) with Windows 7 Pro 32 bit. Ever since doing so, none of the websites seem to download properly or look like they did in Vista regardless of the theme, website, or other. I can make the website or font bigger with...
Browsers & Mail
How to get web pages to open with Firefox?
I've been using Windows 7 since it came out, and up to a month or so ago, whenever a program opened a web page for me, it opened in Firefox, my preferred browser. For the last few weeks -- possibly since I installed SP1 for Win7 --- web pages now open in IE rather than Firefox. I'm not...
Browsers & Mail
Firefox and IE won't load some pages
Hey everyone, does anyone have any idea why both my browsers are refusing to load fairly common websites like espn.com and my university's website?
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:00.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App