Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can log onto website, but can't acess my account

20 May 2015   #11
Rayroshi

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

Okay, I tried your suggestion of using Firefox and it works great!

Thanks a million. You guys are good'uns!!

(I still wonder what setting it could be that needs to be changed in Internet Explorer, though...just out of curiosity )


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Can log onto website, but can't acess my account




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
The download button in MS Website got covered by its website!
This is what happens when I tried to download ANYTHING from Microsoft (most of them are free applications): http://img.photobucket.com/albums/v484/Shirai/microsoftwebsite_zps504d99b5.png I've tried to uninstalled silverlight and re-installed it. I've also tried with updating graphic driver,...
Browsers & Mail
I have no network acess/limited acess
Hi. I have a problem where my computer (as stated in the title) has no network acess/limited acess, even though I have all 5 bars of strength full. It also has a little yellow triangle with a *!* in it. If I reset the router, I'm connected for about 5 minutes, but then it goes back to the little...
Network & Sharing
Cant acess cmd and sys restore from the installation dvd
When i boot from the installation dvd i only get the accept therms of use, then chose partition and the installation starts, whitout even giving me a chance to enter sistem resotre or cmd.. the same dvd works just fine on my laptop, giving all the options as supposed. is it because i have a uefi...
Installation & Setup
403: Acess Denied
Hi, This is the only page I can access as I get the above message when trying to log in. Was fine earlier?? Any ideas, or are the servers down??
Browsers & Mail
Blocked Acess to Internet
I have been using Win7 for several days now, but about to remove what little hair I have left. So this will be a long history. Started with Toshiba Notebook 3gb ram, 250gb hd, 512 video Vista Ultimate x32 installed all working no problems, oh lan and wireless working behind a AT&T U-Verse DSL...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App