Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE - Google blankness


11 Nov 2009   #1
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 
IE - Google blankness

This only happen recently. when i'm viewing google 'images' and clicking the back arrow button, nothing gets displayed. If i gone to the end, it should be the google homepage...but it's not. Just blank.

Anyone else have this issue?



Attached Thumbnails
IE - Google blankness-noname.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

13 Nov 2009   #2
INH

Windows 7
 
 

Just checked. Doesn't happen to me.

You don't use IE as your main browser, do you?
My System SpecsSystem Spec
14 Nov 2009   #3
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Yeh i do use it as my main browser. I have not come across this issue before, that image i attached does not look right?

Any google experts here?
My System SpecsSystem Spec
.


15 Nov 2009   #4

Windows 7
 
 

Do you have any network filtering system running, maybe a browsing protection software? if so, try to deactivate it momentarily just for testing. Do NOT ever shutdown your firewall when trying this kind of things.
My System SpecsSystem Spec
15 Nov 2009   #5
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

I have no browser add-ons nor have my firewall properties changed. Nothing wrong with my IE, it's just google that is going weird for me. i was thinking of lagging in loading pages but the page actually finised loading and nothing gets refreshed.
My System SpecsSystem Spec
15 Nov 2009   #6

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

No issues here, either. Have you tried clearing the cache?
My System SpecsSystem Spec
16 Nov 2009   #7
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Tried that and i'm still getn the blank google page.
My System SpecsSystem Spec
16 Nov 2009   #8

W7 RTM Ultimate x64
 
 

This might be a last resort, but tried a system restore?
My System SpecsSystem Spec
16 Nov 2009   #9
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

I would've but i cannot justify doing it (as it affect my entire system doing so) seeing there really isnt anything wrong, it's just that issue if you know what i mean. Thanks for the input
My System SpecsSystem Spec
25 Nov 2009   #10

Windows 8.1 Pro x64
 
 

Try to use another browser (firefox,chrome,opera)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE - Google blankness




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33