Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google related websites not working correctly

03 Oct 2015   #1
Computer0304

Windows 7 Professional 32-bit/Windows 8 64-bit/Win7 Pro64-bit
 
 
Google related websites not working correctly

A lot of Google related websites are not working correctly. On both Google.com and Google.co.kr (Korean version) Instant predictions are not working. And searching forces the website into its old version. (Unless I use the address bar to search) Also, Google Doubleclick ads are not loading in. (Even on SevenForums when logged out) The program I've recently updated was AVAST Free.
Here are the things I've tried:
1. Scanned with Malwarebytes
2. System Restore to the restore point made while updating AVAST. Except that it was unsuccessful...
Google related websites not working correctly-2r8ax10.jpg
3. Deleted cookies and temporary internet files on Internet Explorer. But after doing that, the logo on Google.com doesn't load in correctly and shows that x instead (Google.co.kr logo seems to load in though)
4. Uninstalled a bunch of Korean security programs used for transactions online
5. Ran chkdsk and it found no errors
Now I'm running sfc /verifyonly

It's not a problem with the router because Google works fine on my other computer that also has Windows 8.1.

Edit: Also, having my computer setup like the following is safe, right?
Google related websites not working correctly-img_20151002_233411.jpg
The speakers and monitor are on the same desk as the PC and the lego is there since my monitor sometimes tilts down at the right side.




My System SpecsSystem Spec
.
03 Oct 2015   #2
paul1149

Linux Lite 2.8 x64 (full-featured, fast, rock-solid)
 
 

Since System Restore won't work, why not try a clean uninstall of Avast?

You could also try "Last known good configuration", or you could do a manual restore of the registry from c:\windows\system32\config\regback if the backup file dates make sense.
My System SpecsSystem Spec
04 Oct 2015   #3
Computer0304

Windows 7 Professional 32-bit/Windows 8 64-bit/Win7 Pro64-bit
 
 

Ok, I'll try uninstalling Avast and installing it again.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Google related websites not working correctly




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Can only access Google / Yahoo websites
I have read other similar threads but none of them seem to be exactly my problem. I have an Acer Aspire 5742z-4404 laptop with Windows 7 Home Premium, 64 bit. There are times that I am unable to access any website except Google or Yahoo. This seems to happen intermittently. I am able to use...
Network & Sharing
Websites not opening except Google and Reddit
I have tried resetting TCP/IP, flushing DNS entries, and all the other things that I can find online, but still sometimes all the browers on my laptop (chrome, firefox, IE) refuse to open any website except google, and reddit. The strange thing is when this happen I am also unable to login into my...
Network & Sharing
I can only connect to google related websites and other exceptions!
Help. I have work to do through the internet. I cannot connect to other sites, it tells me "This webpage is not available". Although there are only a few exceptions to website i can visit. I've reset my router and did all that, about 3 times now. Help!
Network & Sharing
Browsers not displaying websites correctly
Hello there, so, I have the problem that in all my browsers (firefox&chrome) most websites are not displayed correctly anymore. Sometimes the pages show up again if I refresh for 3-5 times, sometimes it just gets worse. I wanted to include pics but yeah, that is not happening. I have the link...
Browsers & Mail
Google Chrome Lag on certain websites
I have the latest version of Chrome installed on my Win 7, 32 bit. On websites like Facebook, Google, Google Image I have been experiencing heavy lags after a few seconds of browsing. Scrolling, typing, moving to other pages... all of these get slow! I've tried reducing the number of...
Browsers & Mail
Google Chrome 6 Not showing Images correctly?
Hey Guys. I have a problem with google chrome, It won't show images properly.. It show this red and blue icon.. LOOKS like this.. Thanks in advance! :D
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:47.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App