Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't load my work site in any browser, all other sites load fine.

06 Oct 2015   #1
NapoABC

windows 7 64
 
 
Can't load my work site in any browser, all other sites load fine.

I have always worked in Chrome. My work page won't load anymore, as of last week. I tried it in Internet Explorer, and then tried FireFox. Chrome and Internet Explorer both say the problem is with the site, not with my computer or my firewall. FireFox says the site may be busy and can't be contacted. Every other employee, including my husband's computer in the next room, can load this site.
I have tweaked my proxy settings to allow automatic connections. I have disabled Kaspersky and Ad Mucher. I have done three progressively early system restores, to times when I was able to load the web page. I have turned the computer on and off after each new fix I tried. Nothing has worked.
Any suggestions?


My System SpecsSystem Spec
.
09 Oct 2015   #2
rvcjew

7 Pro x64, 10 Pro x64
 
 

In a elevated command prompt type ipconfig /flushdns then hit enter and reboot your computer. Though system restoring should have solved a cache issue I would think. You should also clear any cookies for that site and all cache from all browsers. If this fails, in a command prompt again put ipconfig /all and post the results here please. Also if you have not rebooted your modem and router do that as well.
My System SpecsSystem Spec
09 Oct 2015   #3
NapoABC

windows 7 64
 
 
Problem solved

Thank you for your suggestion. I had seen that on several of the sites I visited looking for a solution. I had done that at least twice, restarting the computer after each attempt, without results. I read somewhere else to unplug the router. I took that a step further and unplugged both the router and my computer, removing the battery as well. I left them that way for about ten hours. When I powered the computer and router up the problem had resolved. Not being computer literate I have no idea why that worked.
I had tried different fixed for five days until I found one that worked. I want to thank all the computer savy people out there who take the time to help other people out. I could not have fixed this problem otherwise.
My System SpecsSystem Spec
.

10 Oct 2015   #4
rvcjew

7 Pro x64, 10 Pro x64
 
 

It might have been an issue with your bios since you pulled the battery you reset it. Either way glad you got it working .
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can't load my work site in any browser, all other sites load fine.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Games refusing to load on IE10, but work just fine in Google Chrome
So I just started having this issue today to where none of my facebook games will load in IE10, but when I try to go and play them on Google Chrome they load just fine, what I have tried already is clearing my internet browsing history and cache and got no results out of that and another thing I...
Browsers & Mail
Won't load web sites ...get error 103
Please help. When logged in I try and go to a web site such as Washington Post or similar sites and can't load the web page...get error 103. However, when I am in safe mode as I am now all the web sites load right away..no problem. Can you help please? I'm running Windows 7 professional...
Browsers & Mail
Network doesn't work fine after a load.
Hello, I have a problem on my iMac 2011 (20go ram) under windows7. Whan I start my computer all is fine. The network is fluid, I can go on the internet, on my server... After loading two 3dsmax sessions, one photoshop sessions and transfert some large files (near 1go) -> my network goes...
Network & Sharing
Some sites take much longer to load than others
I'm having an issue on my laptop (Dell Inspiron 1520, Win 7 HP 32-bit, 3G RAM) that has me perplexed. Most sites I go to (such as SF here) load instantly yet other sites (such as newegg.com) take forever to load. I'm not talking about waiting for an image or two to finish loading but the page...
Browsers & Mail
Specific site won't load...?
Hey folks! I have a very odd issue that I cannot seem to figure out how to solve....memory tells me I think have had this problem before with this website about 2 years ago, but I cannot remember for the life of me how I solved it. Basically, the issue is this: I am an avid rally fan and...
Browsers & Mail
Ie 8 wont load some web sites
hello all im having this ongoing problem with Ie8. Icannot access certain webpages ie facebook, hotmail and some microsoft pages. With facebook its only the homepage that doesnt load i get waiting for http://www.facebokk.com/home.php? and half the page loads and that it. With hotmail i get...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:43.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App