Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: graphics lost in gmail

13 Nov 2009   #1

vista xp w7
 
 
graphics lost in gmail

i have two computers xp & Windows 7

gmail on xp OK
gmail on Windows 7 does not show graphics just show in the box where graphics should be in the top cornor is a icon with small red green dots.

now before opening the email i get a warning

that reads this webpage containts contents that will not be delivered using secure HTTPS

if i choose YES the web page opens with original problem above.

if i choose NO ie8 crashes restarts and goes on a endless cycle till i close the browser down.

tried reset of ie8 no change

anyone help on this please I think its a windows setting i need to change rather than a gmail but not sure.

My System SpecsSystem Spec
.

13 Nov 2009   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sunnystaines View Post
i have two computers xp & Windows 7

gmail on xp OK
gmail on Windows 7 does not show graphics just show in the box where graphics should be in the top cornor is a icon with small red green dots.

now before opening the email i get a warning

that reads this webpage containts contents that will not be delivered using secure HTTPS

if i choose YES the web page opens with original problem above.

if i choose NO ie8 crashes restarts and goes on a endless cycle till i close the browser down.

tried reset of ie8 no change

anyone help on this please I think its a windows setting i need to change rather than a gmail but not sure.
Hi and welcome\

I suspect the box with the red "X" in it is a place holder for the graphic. IE8 (in protected mode) doesnt allow graphics to load. You can either not use protected mode or make an exception for the sites you need

Ken J
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #3

vista xp w7
 
 

thanks for the quick reply its not a red X in the corneor just s couple of dots.

i will take out protected mode
My System SpecsSystem Spec
.


13 Nov 2009   #4

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sunnystaines View Post
thanks for the quick reply its not a red X in the corneor just s couple of dots.

i will take out protected mode
You might want to use the built in snipping tool to make a screenshot and upload it to us. to use it just type snipping in search

Ken
My System SpecsSystem Spec
13 Nov 2009   #5

vista xp w7
 
 

protection mode makes no difference other that the yellow band that its off.

not got a clue how to upload an image or use the snipping tool.
My System SpecsSystem Spec
14 Nov 2009   #6

vista xp w7
 
 

might be solved, norton say its a prolem with their software and will be fixed in new build of 360
My System SpecsSystem Spec
Reply

 graphics lost in gmail




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33