Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Streaming Sites on Google Chrome Don't Load Until Refreshing?

07 Apr 2016   #1
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 
Streaming Sites on Google Chrome Don't Load Until Refreshing?

I use google chrome. I stream youtube and many other sites. The thing is i stream a lot of videos at once. Example let say for youtube, i want to stream 5 videos.. i see one video then right click, open in new window... unless i click on that tab... it doesn't load at all. So imagine i do this with 5 youtube links. Is there a reason it doesn't load them all at once? It requires me to go on a chrome tab... wait a bit till it loads... then i pause it so i go to another tab to stream the other tab etc for a total of 5 tabs. I recalled a while back... youtube was not like this. I could right click open a ton of tabs in new window each and they all load at once? So if i did that with 5 youtube videos... you hear lot of noise because 5 different youtube videos are loading. Is there a reason for this? Did youtube change the settings with this?


The other thing is many other sites besides youtube... i stream. This is a bit different issue but very similar. Imagine a site that i open a video. I have to press play in order for it to stream the video. Then i do this with every other tab for this website. Make it simple and say its 3 videos. So i have to click play on each one... then it takes a while to load the entire video whether its 1 minute or 25 minutes etc. The issue that when i wait for the video to be done streaming before i click play... i usually wait till it fully streams so i could watch from beginning to end though many times but many times i don't do this with say youtube. My issue is say sometimes i switch tabs... then i go back to these 3 videos which have already been done loading right? Yet it doesn't play. It requires me to fresh the page and basically wait till the video loads fully again. Can someone explain why this happens?


My other issue is sometimes when i open a few chrome tabs with those sites... the videos don't even load fully. You would see its 10 minutes. You see the red bar loading to like 25 percent. Then all of a sudden it stops. It should be loading fully. I'm positive this isn't an internet issue though.


Can someone explain how to fix this issue?


Why does chrome act like this? Frustrating when i want to load up say 25 videos and then it loads for each one... then i come back and check it later on expecting to see each video fully loaded... either i have to refresh the page every time... which basically requires me to load each one again.. or it just stops in the middle for some reason.


The other thing also is i go on sites where its constantly updating. Basically its a site that shows numbers and acts in real time etc. For some reason... when i click on the chrome tab page for that... it keeps requiring me to refresh for it to be updated. Can someone explain this as well?


Thanks.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Streaming Sites on Google Chrome Don't Load Until Refreshing?




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Google Chrome & other Browsers won't load properly/slowly
Lately, whenever i want to visit any web page, the browsers won't load it properly. On google chrome it said that sometimes "unable to connect to internet", and whenever it is loaded it loads jumbled on the first few times. After refreshing or reloading the slow page several times, it loads...
Browsers & Mail
Games refusing to load on IE10, but work just fine in Google Chrome
So I just started having this issue today to where none of my facebook games will load in IE10, but when I try to go and play them on Google Chrome they load just fine, what I have tried already is clearing my internet browsing history and cache and got no results out of that and another thing I...
Browsers & Mail
Google Chrome on initial startup takes too long to load
Hi, so after using google chrome for about a year and having no problems whatsoever, just today I encountered one where the initial startup takes a very long time about 10-15 minutes, and this is only on initial launch, as when I keep chrome open any new chrome windows I launch load normally which...
Browsers & Mail
Google chrome not deleting most visited sites on new tab page
When i clear all of my private data my 8 most visited sites remain on the new tab page. I know this is not right unless there is a bug in the current release. What's going on? Edit* If it matters i have confirmed with others that most visited is not clearing out upon deleting browsing history.
Browsers & Mail
Google Chrome doesn't load
Problem started last night. I didn't install any new programs, I tried to install a fresh copy. It only works if I delete all my browsing history and it will only work for short period of time. Incognito mode also works
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:24.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App