Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Really starting to hate windows 7.

29 Nov 2009   #1

Windows 7
 
 
Really starting to hate windows 7.

Yo!

So i recently bought myself my christmas present a brand new computer complete with windows 7 already installed. Got it home opened it works great. Get a new cable internet says its connected but my internet explorer wont work? It's bad enough i made 3 trips about an hour away trying to find a wireless adaptor for Windows 7 (No luck you really need to get on your **** Microsoft) So anyone have any clue what the hell i can do to fix this? Im highly reconsidering bootcamping my mac book pro and taking my computer back to the store. which i would really hate to do TBH i love windows its been my pal with photoshop for about 4 years now. so anyone care to walk me through what to do to fix this issue?

Thanks-

DM

My System SpecsSystem Spec
.

29 Nov 2009   #2

7600.20510 x86
 
 

It has nothing to do with Microsoft. It is so indicative of a user's computing intelligence when they go and blame them for their own errors or problems to begin with.

You have to install a driver for the adapter.

After, check that no proxy is set in I.E.
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #3

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
It has nothing to do with Microsoft. It is so indicative of a user's computing intelligence when they go and blame them for their own errors or problems to begin with.

You have to install a driver for the adapter.

After, check that no proxy is set in I.E.
Im not on a wireless adaptor. I gave up on the search for that and just got a new cable. Which works, but my IE wont open. So obviously there's a flaw in here that im missing. care to point it out.
My System SpecsSystem Spec
.


29 Nov 2009   #4

7600.20510 x86
 
 

I.E. won't open at all or does it just not load pages?

What happens when you type this into the url box and hit enter?

http://74.86.229.157
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #5

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
I.E. won't open at all or does it just not load pages?
it'll open ie just wont load pages. and im sure i dont have a virus o.o its brand new haha
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #6

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
I.E. won't open at all or does it just not load pages?

What happens when you type this into the url box and hit enter?

http://74.86.229.157

one sec and ill tell ya x3

Still nothing, says it cannot display the page. BTW, sorry if i snapped at you, ive just been really irritated with this whole new system haha.
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #7

7600.20510 x86
 
 

It's fine. No worries.

Does the icon in the lower right system tray appear without any exclamation point and look good?

If so, then in I.E. - Tools | Internet Options | Connections tab | Lan Settings box

Remove all check marks and hit ok 2 times. Close I.E. and reopen it and try.
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #8

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
It's fine. No worries.

Does the icon in the lower right system tray appear without any exclamation point and look good?

If so, then in I.E. - Tools | Internet Options | Connections tab | Lan Settings box

Remove all check marks and hit ok 2 times. Close I.E. and reopen it and try.
No exclamation point and the tools thingymabober didnt work -head desk- anything else?
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #9

7600.20510 x86
 
 

Open a command prompt and type the following:

ipconfig /all

Hit enter.

Then post a screenshot of it using the paperclip above where you post.

Type snip in the start menu search box, hit enter, to get a screenshot application that can make a picture of the screen.
My System SpecsSystem Spec
29 Nov 2009   #10

Windows 7
 
 

mmk now i got the exclamation mark randomly, soo no net access.. >.<
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Really starting to hate windows 7.




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Really starting to hate windows 7.
Thread Forum
Most XP users hate Windows 7!!! Chillout Room
I hate windows 7 General Discussion
Why I Hate Windows 7 General Discussion
Starting to HATE Windows 7 Drivers
Starting to HATE Win7/WMC BSOD Help and Support
2 Reasons why I HATE Windows 7 General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:24 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33