Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Explorer 8 - Cookies


11 Dec 2009   #11

 
 

I used CCleaner and it worked... It was pretty scary but I guess it went good... It showed up a list with stuff like macromedia in the roaming map but I took a chance. Does anyone know where you can change some options about the program that has to do with deleting every files?

My System SpecsSystem Spec
.

11 Dec 2009   #12
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Deleting every file? Are you sure you want to do this?
My System SpecsSystem Spec
11 Dec 2009   #13

Windows 7 Professional x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Manutjee View Post
I used CCleaner and it worked... It was pretty scary but I guess it went good... It showed up a list with stuff like macromedia in the roaming map but I took a chance. Does anyone know where you can change some options about the program that has to do with deleting every files?
What do you mean? The whole program is very small. It would take you 3 minutes to become familiar with every setting.
My System SpecsSystem Spec
.


11 Dec 2009   #14

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Jacee View Post
Deleting every file? Are you sure you want to do this?
I clicked on Analyse and Clean up when I started the program, didn't uncheck any boxes. My mom said it was OK and so I did. Can anyone tell me which boxes I need to check/uncheck? That's what I meant by it all :P
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2009   #15

 
 

And now I have to login on every website again. I shut down my computer yesterday and now I started it and I have to login again on every website. And I unchecked the box saying 'Computer automatically cleans when starting up'.

Edit: Nevermind this ^. That's fixed!
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2009   #16

Windows 7 Professional x64
 
 

How did you fix it?
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2009   #17

 
 

I don't know. I restarted my computer again after use the login option on every website and it was fixed ghehe! And everything still works fine, so thanks!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Explorer 8 - Cookies




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33