Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google Chrome Rendering Issues

11 Dec 2009   #1
ZeshanA

 
Google Chrome Rendering Issues

Hi all. Since yesterday I've been having Rendering Issues with Google Chrome. (See Screenshot 1 and 3. It's not just on Wikipedia). And sometimes, it just fails to load and says "This Link is Broken" (See ScreenShot 2) While on FireFox and even IE it loads just fine. I'd changed my DNS settings to Google Public DNS, so I changed that back to what it was before (Automatic) and the problem persists. I've tried re-installing, 3 times (Revo Uninstaller, Set to ADVANCED) but it still happens.

Any help would be appreciated.

Thanks,
ZeshanA




Attached Thumbnails
-capture.jpg   -capture2.jpg   -capture3.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

11 Dec 2009   #2
TGSoldier

 
 

Version of Chrome?
My System SpecsSystem Spec
11 Dec 2009   #3
ZeshanA

 

Quote   Quote: Originally Posted by TGSoldier View Post
Version of Chrome?
I was using the Latest Beta version, but I thought that the problem might've been because it was a Beta version, so I uninstalled the Beta and installed the Latest Stable version.

ZeshanA
My System SpecsSystem Spec
.


12 Dec 2009   #4
ZeshanA

 

I fixed it . Just to help out anyone else that's having this problem, here's how:

1. I opened in Safe Mode with NETWORKING
2. Opened Chrome and IT WORKED PERFECTLY
3. Went back to normal mode and remembered that I had changed my Visual Effects (Right-Click Computer----> Properties----> Advanced System Settings> Advanced Tab> Performance>Settings) settings from custom to "Best Appearance".
4. Changed this back to my own custom settings (Disabled unnecessary effects, e.g., Shadows, Closing/Opening effects etc)
5. Rebooted.
6. Google Chrome now works PERFECTLY

Thanks,
ZeshanA
P.S. Kinda disappointed with the number of replies in this thread. Not whining, but kinda expected more. I know that not EVERYONE can help with EVERYTHING so it's ok . Don't mean to offend anyone. Oh and thanks for replying anyway TGSoldier.
My System SpecsSystem Spec
17 Dec 2009   #5
TGSoldier

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ZeshanA View Post
I fixed it . Just to help out anyone else that's having this problem, here's how:

1. I opened in Safe Mode with NETWORKING
2. Opened Chrome and IT WORKED PERFECTLY
3. Went back to normal mode and remembered that I had changed my Visual Effects (Right-Click Computer----> Properties----> Advanced System Settings> Advanced Tab> Performance>Settings) settings from custom to "Best Appearance".
4. Changed this back to my own custom settings (Disabled unnecessary effects, e.g., Shadows, Closing/Opening effects etc)
5. Rebooted.
6. Google Chrome now works PERFECTLY

Thanks,
ZeshanA
P.S. Kinda disappointed with the number of replies in this thread. Not whining, but kinda expected more. I know that not EVERYONE can help with EVERYTHING so it's ok . Don't mean to offend anyone. Oh and thanks for replying anyway TGSoldier.

Glad you got it fixed.

I lose track of threads sometimes. Sorry.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Google Chrome Rendering Issues




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Google Chrome cursor alignment issue and fullscreen issues
So I have no idea what I did in the last 10 min but for some reason my browser (chrome) isn't aligning the cursor with the context menus and youtube fullscreen is the top left corner of the entire video. I haven't changed my resolution, I have tried setting chrome settings back to default, I have...
Browsers & Mail
Google Chrome Not logging into Google account, white screen
Before I even say anything, I have tried to reinstall Chrome 3 times and the problem still stands. So my problem is that when I try to login to my Google account on Google Chrome, the web page goes white and Chrome does not log in. The steps I took are as follows: It starts on the regular...
Browsers & Mail
Google builds push notifications into Chrome, Chrome OS
Read more at source: http://news.cnet.com/8301-1023_3-57583888-93/google-builds-push-notifications-into-chrome-chrome-os/
News
(Loading issues )Need help with Google Chrome
Does anyone using Chrome have loading issues with facebook, windows live mail and such? I really like Chrome but like to fix this problem. To view the pages I have to reload/refresh to get them visable to read. Here's some screenshots. ...
Browsers & Mail
Google Chrome v8 developer build hints at future of Chrome OS
more
News
Chrome incorrectly rendering sites
Well, I've been using the latest stable (normal channel) release of Chrome. All of the sudden, it started displaying certain websites wrong, such as Tumblr and Lifehacker. I don't know what caused it because I haven't changed anything recently, but now I'm using Opera. I did have extensions...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:29.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App