Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Why i cant browse on youtube like streaming sites!!!?

23 Dec 2009   #1

windows 7 ultimate x64
 
 
Why i cant browse on youtube like streaming sites!!!?

i dun know what is going on with my laptop and dsl...whenever i try to run any streaming site say for example, youtube,the streaming goes fine for sometime and then all of sudden,it goes slow slow n then stops,on any video...n when i stop all internet activity,i see in my DU meter,and i see my full internet speed is being used,like something is being downloaded....this does not happen always,it happens only when i go on any streaming site like youtube as i said....
i have bitdefender antivirus installed and fully updated and besides zonealarm firewall,so i cant expect that i have some Trojan,malware or any such thing....
when this happens,eventually to stop this undue usage of speed,i have to stop INTERNET activity by applying internet lock of zone alarm,cuz otherwise it will keep going....
i dun know what is it,can anyone please help me...
i have windows7 x64..

My System SpecsSystem Spec
.

23 Dec 2009   #2

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by awaisagha View Post
i dun know what is going on with my laptop and dsl...whenever i try to run any streaming site say for example, youtube,the streaming goes fine for sometime and then all of sudden,it goes slow slow n then stops,on any video...n when i stop all internet activity,i see in my DU meter,and i see my full internet speed is being used,like something is being downloaded....this does not happen always,it happens only when i go on any streaming site like youtube as i said....
i have bitdefender antivirus installed and fully updated and besides zonealarm firewall,so i cant expect that i have some Trojan,malware or any such thing....
when this happens,eventually to stop this undue usage of speed,i have to stop INTERNET activity by applying internet lock of zone alarm,cuz otherwise it will keep going....
i dun know what is it,can anyone please help me...
i have windows7 x64..
Hi awaisagha, Welcome to SF,

I guess the problem might has to do something with the Flash player
Latest Version of Adobe Flash Player here you could find the latest flash player try to download the latest flash player. Also you could try this KB

1, Self-Service Support
2, Self-Service Support

for Zone Alarm

Hope that helps
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #3

Windows 7 Ultimate, Windows XP Pro, Back Track 3.1, Server 03, 08
 
 

If this only happens when you are on video streaming sites I have run into this problem before it might be a combination of a few things. First try turning off your zone alarm then try watching the video's if that's a no go then I would try to uninstall and reinstall your NIC card I know it sounds weird but I have seen in the past the NIC card will pull a lot of the network activity to a crawl. You also said something about Malware I would download and run Malwarebytes and run it. you can get it off download.com.

Hope this helps.
My System SpecsSystem Spec
.


23 Dec 2009   #4

Windows 7 Pro & Vista Home Premium
 
 

Agree with Capt. Jack.

Here's the latest version:

Download Flash Player 10.1.51.66 Beta 2 (IE) - FileHippo.com
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #5

windows 7 ultimate x64
 
 

dear bro,i did exactly what u meant,i downloaded the latest version of flash from adobe.com and installed, n checked,but the problem is still persisting...then i turned off zonealarm,n problem didnt vanish,and i did settings change as said in those zonealarm help section...
i am myself amazed what can be possible cause,i even scanned with bitdefender and it found no infections...
whats the solution now...

Quote   Quote: Originally Posted by Capt.Jack Sparrow View Post
Quote   Quote: Originally Posted by awaisagha View Post
i dun know what is going on with my laptop and dsl...whenever i try to run any streaming site say for example, youtube,the streaming goes fine for sometime and then all of sudden,it goes slow slow n then stops,on any video...n when i stop all internet activity,i see in my DU meter,and i see my full internet speed is being used,like something is being downloaded....this does not happen always,it happens only when i go on any streaming site like youtube as i said....
i have bitdefender antivirus installed and fully updated and besides zonealarm firewall,so i cant expect that i have some Trojan,malware or any such thing....
when this happens,eventually to stop this undue usage of speed,i have to stop INTERNET activity by applying internet lock of zone alarm,cuz otherwise it will keep going....
i dun know what is it,can anyone please help me...
i have windows7 x64..
Hi awaisagha, Welcome to SF,

I guess the problem might has to do something with the Flash player
Latest Version of Adobe Flash Player here you could find the latest flash player try to download the latest flash player. Also you could try this KB

1, Self-Service Support
2, Self-Service Support

for Zone Alarm

Hope that helps
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #6

Windows 7 Pro & Vista Home Premium
 
 

Did you restart?
My System SpecsSystem Spec
30 Dec 2009   #7

Windows 7
 
 

I have the same issue. I downloaded the new Flash and it didn't fix the issue at all.
Any ideas?!
Thanks!
My System SpecsSystem Spec
30 Dec 2009   #8

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Type device manager in search. Then in Device Managerl, look for your graphics card. Make sure that the driver is up to date. While in there, look for any drivers that may need replacement.

How is your internet connection, otherwise?
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2009   #9

Windows 7 Pro & Vista Home Premium
 
 

This may sound weird, but he only wa y I got Flash to insatll sucessfully wss to visit the Thunderbird home page:

http://www.sevenforums.com/newreply....ote=1&p=472959
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2009   #10

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Pro 64 SP1
 
 

that's not thunderbird homepage in that link.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Why i cant browse on youtube like streaming sites!!!?




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Why i cant browse on youtube like streaming sites!!!?
Thread Forum
Internet Connected but only able to browse Google sites Network & Sharing
CPU 100% maxed out (Only when streaming Flash Video sites) Performance & Maintenance
Connected to Network no Internet access/Browse Sites. Network & Sharing
Windows 7 Home Premium 32,No sound and can't browse any sites Sound & Audio
YouTube, video sites in Chrome 10 dev Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33