Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: All browsers apart from IE now working

21 Feb 2010   #1
werdafucami

Windows 7
 
 
All browsers apart from IE now working

Hi,

I am a web developer, and so need access to a large number of web browsers. About a week ago Chrome stopped working with the error Error 10 (net::ERR_ACCESS_DENIED): Unknown error. I reinstalled with no success. I then had work which required firefox and opera. I downloaded and installed these but both of these are unable to load web pages.

I can, however, use IE8 as normal. Outlook, thunderbird and a number of other desktop programs can also access the internet fine. I can ping fine.

Firefox, opera, and chorme all work when browsing to a server installed on my local machine, but cannont browse external sites.

I disabled windows firewall and this did not make a difference. I uninstalled and reinstalled all browsers agian and restarted, this did not help. I tried creating two different user accounts, one administrator and one normal, both of these can run ie8 fine, but not the other web browsers.

I am very confused as to what could be causing this and would love it if someone can help!

Mike


My System SpecsSystem Spec
.

21 Feb 2010   #2
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

This error seems to be caused by an Anti-Virus update not working right. You can try reinstalling your AV, or remove the update.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #3
werdafucami

Windows 7
 
 

Thanks LordBob,

can you give me a bit more of a hint on where I need to look to uninstall this update? Does it have a name? Do I do it through windows updater?

Thanks,

Mike
My System SpecsSystem Spec
.


21 Feb 2010   #4
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

I have no idea, it will depend on your Anti-Virus. What are you using?
I would check the Anti-Virus program to see if you can un-update it. Also, you could just uninstall, then reinstall it.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
22 Feb 2010   #5
werdafucami

Windows 7
 
 
Bingo!

Yeah it was stupid norton. Uninstalled that ******* ftw! thanks heaps mate
My System SpecsSystem Spec
22 Feb 2010   #6
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Alright. I recommend MSE if you want a new AV program.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
Reply

 All browsers apart from IE now working




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Internet working everywhere but the browsers!?
Hey! I am, as you can tell by the title, experiencing some internet issues with my web browsers. Here's the deal: Every program that uses internet works just fine, though there might be a slight delay connecting at first, but they're working (ex. Skype, Origin, Windows Mail App). However, the...
Network & Sharing
All browsers dead, only opera working
Hello all, After I went on holiday, all my browsers stopped working. IE and chrome just dont start at all, and Firefox and SeaMonkey(I even tried that one!) give me the error that the Microsoft Registry Server stopped working. Opera is the only one that still works, but I can't get...
Browsers & Mail
Browsers Not Working Behind New Router
I've never used a router before as I had the sole computer in the house. My daugter just got a new laptop so I bought and installed a D-Link DIR-825. I've set the time and I've installed the latest firmware. Since installing the router, my browsers (IE and Mozilla Firefox) have been acting up....
Network & Sharing
IE8 (and other browsers) not working after update
This problem seemed to coincide with a critical Windows 7 update around 15th Feb but could have been related to installing Webroot internet security around the 27th Feb. Basically when starting IE8 it just hangs completely. Tried running Chrome then installed Firefox and all do the same thing....
Browsers & Mail
32 bit browsers not working 64 bit fine ???
I am Having problems after doing a full clean install of windows 7 64 bit on my pc about two weeks ago I was pleased to see that everything seemed to be working well but over time the nagging faults have started to creep in it has started to restart itself just after the log in screen and also to...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:02.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App