Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Got a browser Problem...Anyone tell me what is this??

05 Mar 2010   #1
nscnpc

Windows 7
 
 
Got a browser Problem...Anyone tell me what is this??

Some times my browser (chrome) got crashed then i click any thing like refresh its stay like strip on the screen...u can see in the attachment... I don't know what problem is that... can any one tell me what was that...either its browser fault or Os....

Thanks in advance...

Mine is Lenovo Ideapad Y 450...Windows 7...64bit....

and the browser is google chrome...




Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.
05 Mar 2010   #2
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

Try looking through Event Viewer in Windows Logs>Application logs and seeing if anything is recorded for the crash.

It is probably your browser. Try uninstalling and reinstalling it.

Does this crash happen to any other programs?
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2010   #3
nscnpc

Windows 7
 
 

Thanks for ur quick reply...I got this crash problem for chrome and winamp only..but the strip of refresh or something will come after chrome crash...may be the problem from chrome...I am attaching the extensions in my chrome...plzz check those and let me know if u know any bad extension causing the crash....

I checked the windows logs...its showing some crash report about the chrome...

any way thanks once again.....


Windows Logs Error report...

The program chrome.exe version 0.0.0.0 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Action Center control panel.
Process ID: 18b4
Start Time: 01cabc2e077894db
Termination Time: 123
Application Path: C:\Users\Sunny\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
Report Id: bcd89111-2857-11df-be0f-e80c178a745a


Attached Thumbnails
-capture.png  
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Got a browser Problem...Anyone tell me what is this??




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Browser problem
Hi, I have an annoying problem on my browsers. When I use any of my browsers (tested chrome, safari, ie) I sometimes get error while browser is trying to load the page. The error Safari gave me had something to do with decoding or something like that. This is only happening in browsers and...
Browsers & Mail
IE 9 browser problem
i am using IE9 , a day before i installed Bit Defender 2013. before its installment there was no problem with browser but after installing it my defult web page turned to blank page when ever i open it. i tried a lot to set it to my choice web page but it automatically vanishes. i dont understand...
Browsers & Mail
Problem while in a browser
Anyone here had experienced while using Firefox as a browser and you're in a forum typing something when all of a sudden enterfactory opens a new tab, not just one but two tabs? I'm not sure if the system was infected with a rootkit or spyware of some sort. It happened thrice already today. I'm...
Browsers & Mail
Browser problem
Dawarf thanks so much I Uninstalled port Apss I hope you do not mine another question I'm having a problem with my browsers in Windows 7 32 bit and was hoping some one here can help me find a solution. When I go to some sites which pop up a log in screen, I...
Browsers & Mail
Browser problem?
The problem I’ve been getting is that all browsers (IE, Firefox, Chrome) stops loading pages after using it for sometime/clicking through a number of pages. There’s no error message, just a blank page with “Done” on the status bar. I could still ping those pages. My internet connection looks fine....
Browsers & Mail
Severe browser problem
Hey, this question mayor may not already be asked on here, but I couldn't find anything when I searched. I recently upgraded from Vista to 7 Ultimate, and I am loving the experience so far. But, I have ran into one slight problem, and that deals with the browser. I usually use Safari 4, or...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:29.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App