Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I have a small problem!

13 Apr 2010   #1
tammysu

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 
I have a small problem!

Forgive me if this is in the wrong place, I didn't know where else to post it. My problem is this, some small parts of web pages (no matter which browser I use) don't show up and I get an "error 102" I've searched all over for a fix and nothing has worked so far. So i'm wondering if anyone here can help? Thank you kindly in advance.

Tammy


My System SpecsSystem Spec
.

13 Apr 2010   #2
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

Try disabling your firewall and see if that helps.

Also, try Googling for error 102. It turns up so many solutions, I can't post them all.
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2010   #3
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Hi Tammy,

Can you give a list of some of the websites so that we can check to see whether we have issues with them as well?
My System SpecsSystem Spec
.


13 Apr 2010   #4
CommonTater

XP Pro SP3 X86 / Win7 Pro X86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by tammysu View Post
Forgive me if this is in the wrong place, I didn't know where else to post it. My problem is this, some small parts of web pages (no matter which browser I use) don't show up and I get an "error 102" I've searched all over for a fix and nothing has worked so far. So i'm wondering if anyone here can help? Thank you kindly in advance.

Tammy
It would be very helpful if you could also include

a) The web addresses where this happens
b) The text part of the error message
c) Which browser you're using when it happens
d) Which parts of the website don't appear

The problem is simply that "error 102" has a million permutations depending on which software you are using...

In the mean time head over to Adobe and make sure you have the latest versions of Flash and Shockwave installed... many websites use these to display moving images.
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2010   #5
tammysu

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 

Well the one
I'm having the biggest problem with is Myspace, I need to be able to check on my kids. but there are a few others that are not important. I did Google it and it keeps coming back to a registry problem????
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2010   #6
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2010   #7
Bill2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

In both FF and IE8, this error seems to have to do with browser configuration i.e. browser not configured to accept cookies. Try reducing security and privacy settings to a state in which cookies are accepted. Also for logon to secure sites in IE8, see this page.

You cannot view a secure Web site in Internet Explorer 8
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2010   #8
tammysu

Windows 7 Home Premium 32 bit
 
 

Thank you all for your help, I did a fresh install of Windows. All is well now.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I have a small problem!




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
A small problem
My 500GB HDD just died on me as I was dealing with a bluey - well I think it's dead as it will not show up in DISKPART or My Computer. So I have a Seagate 1TB spare that I aligned a while ago but it is not showing up in My Computer. The Partition Wizard is telling it has two partitions one the...
Hardware & Devices
A small sound problem
Hello guys, When I hibernate my PC and let it come out again, the sound driver doesn't always work without me having to restart windows etc. This only happens sometimes and most of the time it does work. Is there any way to fix it without having to restart my PC every time it happens?
Sound & Audio
Small problem
Have fitted a Seagate Barracuda 500GB ST3500413AS in addition to my Samsung 103j Spinpoint as it from new (6 weeks) has been noisy. Howvere I have put in the Seagate but it isn't showing on my Computer readout as anything - anything I've done wrong? The board is Gigabyte h67A-UD3H-B3 and...
Hardware & Devices
Small problem
Hey guys, This problem has been bothering me for a long time. I've uploaded pictures to show.. In the picture I have uploaded here; http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/Urban_sOlja/taskbar1.png you'll see that yellow exclamation mark sign by the internet icon. But in this picture;...
Network & Sharing
Small but annoying problem
Ive been running 7 on dual boot for about 2 weeks now. so far Ive not come across anything I don't like about 7 apart from 1 thing. Every time I plug a USB device in or insert a memory card into the card reader, the screen blanks out a few times. I know this is only a minor problem but it does my...
General Discussion
small aesthetic problem :)
you know like how you can click on an icon in the taskbar, hold left mousebutton down and pull the menu up with moving the mouse upwards? i think tuneup killed that for me and it doesnt seem to work anymore. but it was so slick :D anyone an idea to restore it? re-enabling all animations in tuneup...
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:51.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App