Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Red x's appearing in WLM


06 May 2010   #1

Windows XP
 
 
Red x's appearing in WLM

I'm beginning to see red x's where an image should be in incoming mail. For instance, my GM dealer sent an ad with service deals, but all images are a red x. I've changed no settings, and yet, something must have changed because I've not encountered it before.

I went to Tools >Options thinking I might find a Security tab, but none was there.

I even shutdown my antivirus for a few moments thinking that could be the cause of the problem, but still red "x".

Would anyone have an thoughts?

Thanks. Jim

My System SpecsSystem Spec
.

06 May 2010   #2

Windows 7 Home Premium (64-bit) *** Windows XP SP3 (32-bit), OSX 10.6
 
 

Hi Lykele,

Check this out & let me know if it's the same issue you're having: How to Make Windows Mail, Windows Live Mail or Outlook Express Send Your Inline Images - About Email

Cheers,

Walker
Windows Outreach Team
My System SpecsSystem Spec
06 May 2010   #3

Windows XP
 
 

Yes, that is the exact issue I am seeing. However, I am on the receiving end of the red x.

I did check that setting of HTML and mine is checked to send picture with message, but, as I said, it is my inbound mail where I see the red x.

Jim
My System SpecsSystem Spec
.


07 May 2010   #4

Windows XP
 
 

Wow, I solved my own problem! Maybe I should buy a lottery ticket.

I tried to think of what changes have taken place recently that might have caused the Red "x"'s. Then I thought of the following. I use Firefox for my browser. Never use Internet Explorer. Except for just recently, I did startup Internet Explorer to do something. Can't remember exactly why. Just on the oft chance that was connected to my problem, I reset Internet Explorer.

Tools>Internet Options>Advanced Tab>Reset.

Voila! No more red x's and all images within my email appeared.

I never realized the connection between Internet Explorer and Windows Live Mail. But I must have done something that changed a setting and caused the images to be blocked.

One word of caution. Resetting Internet Explorer can cause you to lose a lot of settings, so I would suggest you read the following information to know what will happen.

Reset Internet Explorer 7 settings

So now with my email images appearing I see my GM dealer is offering a $15.95 oil change. Guess I'll give them a call.

Regards,
Jim
My System SpecsSystem Spec
07 May 2010   #5

Windows 7 Home Premium (64-bit) *** Windows XP SP3 (32-bit), OSX 10.6
 
 

So glad you figured out a solution, Jim! Thank you so much for returning to post it for other users, too. We're glad to have you as part of the community & hope you'll stick around!

Cheers,

Walker
Windows Outreach Team
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Red x's appearing in WLM




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Red x's appearing in WLM
Thread Forum
Solved No networks appearing - Network & Sharing
BSOD keeps appearing... BSOD Help and Support
CD/DVD Files Not Appearing General Discussion
Re-Appearing Icons ? General Discussion
Devices appearing Hardware & Devices
Downloads not appearing.. Browsers & Mail
Thumbnails not appearing Customization

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33