Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Weird IE 8 thing

16 May 2010   #1
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 
Weird IE 8 thing

Okay, so any time I open a new tab to browse, then close it. That tab freezes and it pops up with the whole "this program has stopped working, do you want to find a solution or close the program?"

When I hit "close program" JUST that tab closes.



I think it started happening around the time I had to do a system restore - so around last month-ish.


Any suggestions? Or should I just uninstall/reinstall and see if that fixes it?


My System SpecsSystem Spec
.

16 May 2010   #2
kucing13

 

use firefox?
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #3
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Dont like firefox.
My System SpecsSystem Spec
.


16 May 2010   #4
Jacee
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Lots of 'troubleshooting' and possible help here 30 New Internet Explorer 8 Help & How To Articles - Tweaking with Vishal
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #5
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Nope, no help.
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #6
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ACWN View Post
Nope, no help.
Hello !!

Well i would suggest to Reset the IE to Defaults.

Tools | Internet Options | Advance | Reset

Then try to open IE and Test it.

Hope this helps,
Captain
My System SpecsSystem Spec
16 May 2010   #7
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

*groans* I know this is going to sound bad, but I REALLY dont wanna do that.... I hate having to try and remember how to set everything back the way it was. Theres a lot I've forgotten how to get it where it is now.


I'll hold onto it as a last resort... is there anything else you can think of to try before that?
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #8
bryn ie8team

Windows 7
 
 

Have you tried clearing your cache?

If that doesn’t work, run IE in No Add-ons Mode. Go to Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> Internet Explorer (No Add-ons) - If this fixes the issue, then go to Tools -> Manage Add-ons and enable the add-ons one by one to find which one was causing the problem.

Does that solve your problem?

Cheers,
Bryn
IE Outreach Team
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #9
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Not very recently, bryn. But I think I did it not too long ago, probably only a few weeks ago while trying to fix an HTTP 400 Bad Request error I keep getting. I think this started around that time.


The strange thing is, I'm running IE with the add ons disabled, but when I went into Manage Add-ons right now, there were a bunch that were still enabled... I mean a BUNCH.


Any way, its not happening right now and I disabled some, so I'll let you know if anything changes.


EDIT: Okay... so, its weird. Its still not happening yet, entirely. I was poking around and on dA (which is where I normally do a lot of tabs), I opened a picture that was a broken image thing - y'know, gray box... white square, red X? Well, when I tab that and click on the image to view it at full size, then close it... the error pops up.

But its not doing it on any other tab - yet.


Okay, so.. cleared my TIFs (temporary internet files) and cookies. We shall see if that does anything. It fixed the broken image on dA.

Strike that. Pointless move. Actually seemed to cause it. Went to dA, opened a few tabs. Closed one. It froze a second, then closed on its own. Closed another, it froze and the "Do you want to fix or close" options. Closed a third, and it closed fine.

Could it just be happening because I'm opening too many tabs? I dont open any more than 4 or 5 at one time...


EDIT 2: Okay, its happening again. Now its happening with every tab. Hit "Find solution and close" with all of them, didnt change anything.

Went back and used IE with out the add-ons. It stopped, the problem is is that when I look at the addons, nothing has changed. The addons that were enabled before are still enabled. The ones that were disabled before are still disabled. I just went through and disabled everything, so we'll see...
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #10
ACWN

Windows 7 Ultimate Home 64
 
 

Okay, I think I figured out what it was. I hope. I have Norton on my computer and their 2010 version has a toolbar feature. Its pretty cool in that it remembers passwords and the like (kinda like Google does), but the problem with it is is that if you have more than 6 passwords and add a 7th, it drops one of the previous ones. I dont know if its mine or what... but I had just had a Norton tech reinstall it after the system restores I had to do (thanks to HP *eye roll), so it was a fresh install.

Any way, I had part of the toolbar still enabled. Its the only one I havent re-enabled and the problem hasnt come back, even after multiple tabs and multiple long browsing sessions and then multiple tabs. *knocks on wood* I think it was bogging IE down with multiple tabs open, causing it to freeze.


If it comes back, I'll post.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Weird IE 8 thing




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Any ideas on this weird thing that happens to me?
So basically at night time, I can see a yellow glowing light going around my eyes, then a bit it will go fully yellow, and everything will glow yellow, and it will be simple as anything to see in pitch black, and my eyes also glow yellow, then it happens most nights whenever it's dark, any ideas?
Chillout Room
Weird: Whenever I view any file properties, it tries to install thing!
Every single time I view any file's properties (context-menu right-click -> Properties), it always immediately launches an installation of an already-installed (but disabled) application! As Betty Jo Bialosky so famously asked: Whaaat? :confused: I'm running 64-bit Windows 7 Pro/SP1. The app...
General Discussion
Weird thing going on with the Radeon 6670 GPU
So i recently bought a radeon 6670 GPu and it worked fine for 3 or 4 days straight, then when i turned off the computer it stoped working.. Then later day i was trying to fix it but the monitor keeps sayin that it has no signal DVI port Nor HDMI port.. So next day i turned off the computer multiple...
Graphic Cards
Weird system error after weird BSOD
Hello, Currently I have a big problem with my Computer, i can't run Windows in normal mode, and currently using Safe Mode I will describe the problem and Windows_NT6_BSOD_jcgriff2.zip DESCRIPTION My computer have some BSOD a few days before, but it's rare and after it restarts, Windows...
BSOD Help and Support
weird thing with my graphics on boot up
i have a weird thing happening. if my crt monitor is turned off when i boot my pc, when i turn it on i hear windows do its little "da ding" and the picture i have is at 800x600. when i right click the desktop as soon as i click the nvidia control panel it "da dings" again and goes to the display it...
Graphic Cards
Weird thing with gadgets
Sometimes (very rarely, I think after playing game or watching a movie, but not every time) I see that one of my two gadgets (I have a clock & CPU meter) goes "transparent": http://www.ipix.lt/images/79072386.jpg One time it happens to the clock (whole gets transparent), another time it...
Gadgets

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:48.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App