Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with google.

17 May 2010   #1
Copson20

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 
Problem with google.

Hi everyone, today i went to search on the internet. and opened Firefox Google homepage not there

Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at Google.com.

everything else works. (other websites and things) even on internet explorer 64bit Google does not work.

Google how ever works on my iphone Wifi and 3g.

anyone else having some of these issues??


My System SpecsSystem Spec
.

17 May 2010   #2
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Download and run malwarebytes in addition to a good virus scan. There is a virus that brings you to a false Google page. Although, not your problem will not hurt to try.
http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Make sure it is not blocked by your A/V, firewall or other software.

Finally, this may very well be the problem, and is most likely

http://www.tomsguide.com/us/how-to-d...eview-113.html



















V
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #3
Copson20

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Scanning know.... so if it is not even taking me to a web page at all that some good news for me??
My System SpecsSystem Spec
.


17 May 2010   #4
Tepid

Win 7 Ultimate 32bit
 
 

Yes,, it means you should stop using Google and Start using Bing..
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #5
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Check my post, I have made several additions.
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #6
Copson20

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

no virus or maleware
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #7
Copson20

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by richc46 View Post
Download and run malwarebytes in addition to a good virus scan. There is a virus that brings you to a false Google page. Although, not your problem will not hurt to try.
Malwarebytes' Anti-Malware: Malwarebytes

Make sure it is not blocked by your A/V, firewall or other software.

Finally, this may very well be the problem, and is most likely

How To: Fixing DNS problems :

V

i entered googles IP address and still comes up Poroblem loading page
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #8
Sbrideau

Windows 7 Pro x64
 
 

I have a similar problem but found a way around it. A lot of the times, Firefox won't find the page for google.ca or google.com, says it's unable to find the server or something, I haven't had the message for a few days so I can't recall.

The way I have to go around it is to use google.co.uk and it works.
My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #9
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

My System SpecsSystem Spec
17 May 2010   #10
Copson20

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Sbrideau View Post
I have a similar problem but found a way around it. A lot of the times, Firefox won't find the page for google.ca or google.com, says it's unable to find the server or something, I haven't had the message for a few days so I can't recall.

The way I have to go around it is to use google.co.uk and it works.

this does work. just to add

google.ca works on my iphone. but not on internet explorer 64bit or firefox
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with google.




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
problem with google chrome
hi when i click on google chrome it always asks for admin password it happened after i used the troubleshoot tool as google chrome was not opening. And when i download a file ect as i click on open file location nothing happens. but on my admin account it works ok
Browsers & Mail
google browser problem
hi all I have installed google chrome browser but when I click on its icon its asks for permision to run it every time also it shows a blue and yellow shield over the icon after running it I am the administrator on this laptop so why is this happening all help welcome thanks.
Browsers & Mail
Problem www.google.com / gmail.com
Hello everyone, It seems there is a problem with Google and www.gmail.com (and probably other .com addresses). I tried Google, which is google for my home country: the netherlands. Google does work. When I trace Google I just get time outs: Tracing route to Google over a maximum of 30...
Browsers & Mail
Google Chrome Problem?
When I try to download something on GC,it takes along time for the download box to appear,this has only happened recently,using GC 14 beta? Anybody?
Browsers & Mail
Google Earth 5.0 problem
So I downloaded the Google Earth beta 5.0 from Google's website the other day and it worked fine. I just installed the latest WDDM 1.1 driver for my 8800 GTX and now when I try and open up Google Earth I get an error message "Driver components mis-match. Exit is the only option". What in sam hell...
Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:32.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App