Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Outlook 2010 Sent Mails Disappear From Sent Folder

28 Aug 2010   #11
cas7517

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Yes, the replies are from received e-mail. My receive e-mail is always going to the inbox.


My System SpecsSystem Spec
.
28 Aug 2010   #12
Petey7

Windows 7 Professional SP1 64-bit
 
 

Please answer all of the questions BMXtreme asked above.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #13
cas7517

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

I am sorry, I thought I did. I only saw two questions. First, is it a reply and I stated yes. Then the question was is it in the same folder and I said that all incoming mail goes to my inbox. The problem is in my sent folder. So, I was assuming that I was saying that it was two different folders. Sorry, I will try to be more clear.
My System SpecsSystem Spec
.

28 Aug 2010   #14
Petey7

Windows 7 Professional SP1 64-bit
 
 

You answered Barman's questions, but not BMXtreme's. You did post in a thread that is kind of old, so it would make sense to read what has already been discussed.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #15
cas7517

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

I now see that you asked about a different set of question. I am running a combination environment between POP3, IMAP and Exchange. I have multiple accounts. All accounts use the AT&T transport to send e-mail. I am running over a cable modem. Long story. I have found no correlation between any messages. However, I believe most of them are when I am dialog with someone. I know there is a new setting regarding looking at messages of a conversation, but I am not really sure how that would be involved because I don't believe I am using that view. I have no filters being used. I do have some rules, but none of them are in play in this situation.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #16
Zardoc

Windows 7 x64 Ultimate SP1
 
 

I am in contact with a member of the Outlook team. It is a long and tedious process to find a bug of this kind just by typing.

This bug is exclusive to OE 2010 because I can't repro in 2007 with the exact same settings and repro environment.

As soon as I have something concrete from the OE team, I will post (even if benign)
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #17
Petey7

Windows 7 Professional SP1 64-bit
 
 

I'm currently tying to setup a Yahoo account and try to reproduce the problem and find a fix. It might take a while, but I will write back with any results.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #18
cas7517

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

I have a pretty sophisticated set up here and a lot of resources to pull from. So, if you need my help in testing, I will be glad to help in any way I can.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #19
Petey7

Windows 7 Professional SP1 64-bit
 
 

Using my hotmail account (you can't use yahoo with a email client unless you pay for it) and default settings I can't reproduce the problem so far.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2010   #20
cas7517

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Well, I have two internet connections to my network. One is Charter Cable and the other is AT&T DSL. The DSL backs up the cable and allows me to keep my e-mail addresses that I have used for many years. I am also running a VoIP phone so I need 100% uptime. Therefore, I am paying for the AT&T/Yahoo account via my DSL connection. So, I have a POP3 account (AT&T/Yahoo), an Exchange account (running exchange 2007 with SBS 2008), and I am using an IMAP account for one of my clients. The only area I am seeing the problem is on my POP3 account (AT&T).
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Outlook 2010 Sent Mails Disappear From Sent Folder




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Outlook 2010 stopped sending my group e-mails
I was able to send a group list emails a week ago but now it only sits in the outbox and never sends. I have 68 people in the list and as stated was able to send this a week ago but not able to no matter what i do. I am running windows 7 64 bit. I am using Go Daddy and I have called them and they...
Browsers & Mail
2 mails merge on outlook 2010
I am using MS-Office 2010 with OS as win 7 professional edition.I have configured my mail id using IMAP in office 2010.My mail server is zimbra which supports both IMAP and POP3.My webmail i.e. ZCS works fine. Issue on outlook: When i send an email say to id abc@efg.com with my signature.When he...
Microsoft Office
Outlook 2010 - solution - sending mails very slow and unreliable
Bought a new Windows 7 Home Premium notebook a few months ago. Bought microsoft Office Home & Business 2010, hoping that buying the newest stuff would save me lots of times on problems like this one.... Mail was fine for months, until about 2 weeks ago, sending messages from Outlook suddenly...
Browsers & Mail
Emails from over one month ago DISAPPEAR on Outlook 2010! Help please
Hello all, I'm hoping that you could help me with this, I'm not very computer literate but seem to muddle by well enough until now. I've recently bought a HP Pavilion and have installed Outlook 2010 and managed to figure it out as best I could, or so I thought. But I was looking for some...
Browsers & Mail
Can't Recieve IMAP outlook 2010 Mails , errors x8004102A , x80041050
I just downloaded Outlook hotmail connector from the official download website, and installed it to try, and explored it , it was working fine!. After that I deleted the account and reconstructed it using pop3 conf., but didn't like the idea of no status update reflect to the webmail , ...
Microsoft Office
Why does Outlook 2010 still leave e-mails on my e-mail server???
Hello. I have a question regarding Microsoft Office 2010's Outlook program. I have been using Office 2007 for the past few years and now I have Office 2010. Both my Office 2007 and 2010 versions have Outlook 2007 and 2010 respectfully. I just installed Office 2010 and setup my e-mail accounts in...
Microsoft Office


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:47.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App