Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: chrome


02 Jul 2010   #1

windows 7 home prem 64 bit
 
 
chrome

ive just installed chrome and my forum doesnt show up right.. there bits missing on ie8 i used compatibility to sort it out but i cant find any thing on chrome


My System SpecsSystem Spec
.

03 Jul 2010   #2

windows 7 home prem 64 bit
 
 

this is my forum • Index page if you are using chrome can you see if it loads ok for you as for me bits are missing off the page
My System SpecsSystem Spec
03 Jul 2010   #3

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

My System SpecsSystem Spec
.


03 Jul 2010   #4

windows 7 home prem 64 bit
 
 

ok thanks ive sent the report off do you no how long it will take for it to be fixed
My System SpecsSystem Spec
03 Jul 2010   #5

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

I m using Chrome latest beta and your forum have loaded fine.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 chrome




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:59 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33