Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: BSOD and subsequent failure to boot

17 Sep 2010   #1

Windows 7 Prfessional 32bit
BSOD and subsequent failure to boot

A BSOD appeared on my screen and windows failed to boot on all subsequent attempts. A fresh installation of Windows also didn't complete, because the BSOD shows up again.

Current OS: Windows 7 x86 Professional
Original OS: Windows Vista Home Premium x86
System: HP Pavilion dv2910tx (bought in November 2008)
Windows 7 installed 9-10 months ago.

The perfmon html and Windows NT6 BSOD jcgriff2 folder are attached in zip format below.

My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2010   #2
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit

Hello and Welcome !

Seems like Marvell Yukon Ethernet Controller is causing the System to crash. Uninstall and reinstall driver. First thing i would recommend to uninstall Kaspersky completely and use the Removal Tool use this guide Removal tool for Kaspersky Lab products

There are lot of old dated drivers please update them

xaudio.sys     Wed Jul 11 02:57:55 2007
SCDEmu.SYS     Tue Aug 07 05:45:06 2007
rixdptsk.sys   Mon Jul 30 08:24:01 2007
rimsptsk.sys   Mon Jul 30 07:12:56 2007
rimmptsk.sys   Wed Aug 08 17:12:07 2007
HpqKbFiltr.sys Tue Jun 19 03:42:03 2007
HpqRemHid.sys  Wed Jul 11 21:00:21 2007
HSX_CNXT.sys   Wed Jun 20 23:58:20 2007
HSX_DPV.sys    Wed Jun 20 23:59:51 2007
HSXHWAZL.sys   Wed Jun 20 23:58:32 2007
btwaudio.sys   Wed Sep 05 01:08:00 2007
btwavdt.sys    Fri Jul 13 04:34:57 2007
btwrchid.sys   Fri Jul 13 04:36:31 2007 
ATSwpDrv.sys   Wed Aug 29 01:17:32 2007
Apfiltr.sys    Wed Apr 18 08:33:25 2007
netw5v32.sys   Fri Aug 29 12:18:42 2008
klbg.sys       Mon Dec 15 22:11:09 2008
iaStor.sys     Fri Dec 05 02:04:07 2008

A driver is causing an inconsistent power state.
Arg1: 00000003, A device object has been blocking an Irp for too long a time
Arg2: 85582690, Physical Device Object of the stack
Arg3: 82f29ae0, Functional Device Object of the stack
Arg4: 86fabcc0, The blocked IRP

Debugging Details:

*** WARNING: Unable to verify timestamp for yk62x86.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for yk62x86.sys


IRP_ADDRESS:  86fabcc0



IMAGE_NAME:  yk62x86.sys


MODULE_NAME: yk62x86

FAULTING_MODULE: 923a8000 yk62x86






LAST_CONTROL_TRANSFER:  from 82e3f054 to 82edfd10

82f29a94 82e3f054 0000009f 00000003 85582690 nt!KeBugCheckEx+0x1e
82f29b00 82e3e8e8 82f29bac 00000000 82f36280 nt!PopCheckIrpWatchdog+0x1f5
82f29b38 82e6d04d 82f44a20 00000000 da836de5 nt!PopCheckForIdleness+0x73
82f29b7c 82e6cff1 82f2cd20 82f29ca8 00000001 nt!KiProcessTimerDpcTable+0x50
82f29c68 82e6ceae 82f2cd20 82f29ca8 00000000 nt!KiProcessExpiredTimerList+0x101
82f29cdc 82e6b20e 000ab1b8 894b2d48 82f36280 nt!KiTimerExpiration+0x25c
82f29d20 82e6b038 00000000 0000000e 00000000 nt!KiRetireDpcList+0xcb
82f29d24 00000000 0000000e 00000000 00000000 nt!KiIdleLoop+0x38


FOLLOWUP_NAME:  MachineOwner

FAILURE_BUCKET_ID:  0x9F_IMAGE_yk62x86.sys

BUCKET_ID:  0x9F_IMAGE_yk62x86.sys

Followup: MachineOwner

eax=82f3a17c ebx=85c43002 ecx=000000a7 edx=00000000 esi=82f2cd20 edi=00000000
eip=82edfd10 esp=82f29a78 ebp=82f29a94 iopl=0         nv up ei pl nz na po nc
cs=0008  ss=0010  ds=0023  es=0023  fs=0030  gs=0000             efl=00000202
82edfd10 cc              int     3
0: kd> lmvm yk62x86
start    end        module name
923a8000 923f8000   yk62x86  T (no symbols)           
    Loaded symbol image file: yk62x86.sys
    Image path: \SystemRoot\system32\DRIVERS\yk62x86.sys
    Image name: yk62x86.sys
    Timestamp:        Mon Feb 23 20:14:18 2009 (49A2B642)
    CheckSum:         0004E61C
    ImageSize:        00050000
    Translations:     0000.04b0 0000.04e4 0409.04b0 0409.04e4
Hope this helps,
My System SpecsSystem Spec

 BSOD and subsequent failure to boot

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Failure to boot/post BSOD
This issue just arrived when I got a new headset, Azio GH808 Levetron. I plugged in the headset and the 7.1 surround wasn't working right so I went to their site and downloaded the windows driver, installed the driver and computer started acting up and kept going unresponsive so I restarted my pc...
BSOD Help and Support
Random Freezing/BSOD, Boot Disk Failure, OK Cold Boot then Repeat
Yesterday Windows Explorer began to stop responding fairly frequently, but would restart itself without issue and continue to run fine. Today, Windows now freezes completely every 45ish minutes - usually a random program stops responding followed by everything, the mouse gets stuck,...
BSOD Help and Support
Muliple BSOD's, Stalls, failure to boot etc etc and I am now desperate
Please see additional information at end of post and zipped files. Thanks This could be a long thread so please bear with me (a virgin 'sevenforums' poster)... I built my PC 10 months ago and felt it was reasonably specified for my needs. Antec 300 case, Asus M4A87TD/USB3 Mobo, AMD Phenom II...
BSOD Help and Support
Disk boot failure then BSOD
I have a modified HP Media Center Edition. My dad was on it and said that it crashed with a BSOD. When I rebooted it said Disk boot failure, insert system disk and press enter. I inserted the Windows 7 64 bit Ultimate installation disk that I had used to install this copy and the computer...
BSOD Help and Support
accidentally applied hidden folder attribute, subsequent errors
I was clicking around in my C drive because I was trying to find a folder that was hidden. I right clicked, click properties, selected the "hidden" folder attribute to the administrator folder, and clicked apply to all folders, subfolders, etc. I realized this was not the right thing because it...
General Discussion
Subsequent problems
having win7 32b some wired problem. at the morning the computer will not start like it no Electricity. i`ve unpluging the power cord and it wasnt lit. a few houre later the machine start with himself and work fine. i made a restart and again it was not start. ive tried to reset the CMOS bat...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:22.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App