Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: first bsod

27 Sep 2010   #11
event id

Windows 7 Ultimate x64

thanks Jonathan_Kingok, im done testing. another pass of Orthos blend for 2 hrs, e6600 @3.0ghz@ 1.2750vcore in bios + foobar2000 playing music > 45c temp and no errors. did a little work trying to recreate the issue, foobar + bridge + cs5 no "luck" everything works fine. argh kn kernel dump! now i will never know... did just 2 changes 1) upped vcore 2 notches and 2) disabled C1E in bios ( i had it enabled and used i7turbo to disable enable c1E from the os in order to lower the clocks-the power plans didnt work with speedstep > old bios- now C1E is disabled by default and if i want it just use 17turbo to enable it. would love to update my bios, but i like to boot on my first try with my oc! ( old bios im suing says audio "vista" "non vista" the newer ones are different, HD oudio etc, maybe thats part of the problem? ok until your next BSOD.
( hope not) thanks.

My System SpecsSystem Spec

 first bsod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:02.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App