Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Won't turn on

05 Nov 2010   #1

Windows 7 Home Premium 32bit
 
 
Won't turn on

I've had my Acer eMachines E630 laptop for about 4 months now and its been working fine until yesterday. I used it in the morning to print out assignments then then after work that night, I went to turn it on and it came up with "Start Windows Normally" or "Launch Start up Repair" so I went start windows normally but it tried to load and went back to that exact screen. So this time I went to the launch start up repair and it sat on a black screen for about 5 minutes and then went to a blue windows 7 themed screen where I could move the cursor but nothing was loading. I've tried resetting everything back to the original windows 7 settings but that doesn't work, I've been into advanced boot options and tried nearly everything. When I tried safe mode it stopped loading at "\Windows\System32\DRIVERS\AtiPcie.sys" and goes back to the first screen. Can anyone help me?

My System SpecsSystem Spec
.

05 Nov 2010   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by tiger158 View Post
I've had my Acer eMachines E630 laptop for about 4 months now and its been working fine until yesterday. I used it in the morning to print out assignments then then after work that night, I went to turn it on and it came up with "Start Windows Normally" or "Launch Start up Repair" so I went start windows normally but it tried to load and went back to that exact screen. So this time I went to the launch start up repair and it sat on a black screen for about 5 minutes and then went to a blue windows 7 themed screen where I could move the cursor but nothing was loading. I've tried resetting everything back to the original windows 7 settings but that doesn't work, I've been into advanced boot options and tried nearly everything. When I tried safe mode it stopped loading at "\Windows\System32\DRIVERS\AtiPcie.sys" and goes back to the first screen. Can anyone help me?

You have a backup we can restore from?

The win 7 dvd to do a repair install?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Won't turn on





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33