Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ok.. got a brand new MB. STILL same problem

07 Nov 2010   #1

W7 64bit
 
 
ok.. got a brand new MB. STILL same problem

i was fed up with old MB, and got new board, with higher revision..
but just got another BSOD.
how is that possible?
ill be really mad if this bsod is from the realtek lan driver...


please let me know...

My System SpecsSystem Spec
.

09 Nov 2010   #2
Microsoft MVP

 
 

Perfmon reports several devices without drivers installed. Did you install all drivers when you got the new mobo?
Please got to Device Manager and find out which one's need to be updated.

There are 11 hotfixes installed on your system, there are over 55 available for Windows 7 installations. Please visit Windows Update and get all the updates available for your system.

MSINFO32 shows these problem devices:
Quote:
Multimedia Controller PCI\VEN_1002&DEV_AC02&SUBSYS_B3001002&REV_00\4&5B6B27D&0&0048 The drivers for this device are not installed.

Not Available ACPI\AWY0001\2&DABA3FF&1 The drivers for this device are not installed.

EPSON Scanner 010F USB\VID_04B8&PID_010F\5&2E822EC5&0&1 The drivers for this device are not installed.
MSINFO32 shows one BSOD of STOP 0x9F in TCPIP.SYS on 07 Nov 2010
The actual memory dump blames Rt64win7.sys - a driver component of your Realtek PCIe GBE Family Controller

Please do the following:
- download a fresh copy of the drivers for your Realtek PCIe GBE Family Controller from this link: Realtek
- uninstall the current software/drivers from your system
- install the freshly downloaded drivers
- monitor for further BSOD's.

FWIW - your Cyberlink driver is from 2008 and should be updated

BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sun Nov  7 12:23:21.816 2010 (UTC - 5:00)
System Uptime: 0 days 15:49:14.736
Probably caused by : pci.sys
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0x9F
PROCESS_NAME:  System
Bugcheck code 0000009F
Arguments 00000000`00000003 fffffa80`04c03a20 fffff800`00b9c518 fffffa80`08cb5010
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sun Nov  7 07:46:30.795 2010 (UTC - 5:00)
System Uptime: 1 days 3:11:15.075
Probably caused by : pci.sys
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0x9F
PROCESS_NAME:  System
Bugcheck code 0000009F
Arguments 00000000`00000003 fffffa80`04c06a20 fffff800`00b9c518 fffffa80`049c5300
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
  
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ok.. got a brand new MB. STILL same problem




Thread Tools



Similar help and support threads for2: ok.. got a brand new MB. STILL same problem
Thread Forum
Can anyone ID this brand for me Hardware & Devices
Different Brand Switch can create problem on LAN? Network & Sharing
problem with brand new bought battery and windows 7 Hardware & Devices
My Brand New HAF-X PC Custom Builds and Overclocking
What brand of pc do you have? General Discussion
Brand X vs Brand Y RAM Hardware & Devices
Brand new computer, Brand new windows 7.. no wireless? Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33