Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: HS is missing


02 Dec 2010   #1

Windows 7 Professional x64
 
 
HS is missing

Hello,

" c0000135 The program can't start because %hs is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. "

Thats what windows reports me after i try to boot, in a nice blue screen background.

I'm so mad at this, i had just finished reinstalling windows, i just finished installing all drivers, setting everything up, installed all programs, even installed all mods from my games, and then i went to sleep turned off my computer, and in the morning, i boot my computer up, and this shows up.

Now, i googled for a bit, and :

It can either be AVG, bad Installation Disc, or Bad Cd/DVD Drive.

Now since i've used this disc many times, and my DVD drive is perfectly working, and AVG was asking me to reboot the computer to install and update, i'm going to go with AVG.

So, AVG Internet Security is the culprit, and i can't boot in safe mode nor Startup Repair works. What do i do?

I'm currently talking through the BIOS FLASH operating system, if that helps.

Please help me,
Thanks,
Alex.

My System SpecsSystem Spec
.

02 Dec 2010   #2
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Not sure, but here's a Google page with your problem Google
My System SpecsSystem Spec
02 Dec 2010   #3

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I just got this error this morning as well. I have not tried this solution, but all my research points here:

Free Antivirus | Forum - How To Disable AVG When The Operating System Cannot Be Started Properly

I found this post to be the best help, as it is the same laptop I have:

HELP C0000135 %hs is missing

I am going to try this tonight, so I will let you know if it fixes the problem.
My System SpecsSystem Spec
.


02 Dec 2010   #4
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

My System SpecsSystem Spec
03 Dec 2010   #5

Windows 7 Professional x64
 
 

Yeah, I already solved the problem, sorry i forgot to update you guys. Nothing seemed to work for me, so i had to boot an installation disc, and then clicked the solve problems or something like that link on the menu, then i chose LOAD DRIVERS, and i renamed AVG installation from the load drivers UI. Easy. Oh, and after you boot again, install AVG, and then Uninstall it, and then install it again. And also remove the folder you renamed. If you have any problems, just PM me. OH and why the hell does sevenforums kills my text formatting? there should be like three paragraphs here.
My System SpecsSystem Spec
01 Apr 2012   #6

win7
 
 

just get a mac, you'll never have any problems
My System SpecsSystem Spec
Reply

 HS is missing




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33