Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: BODs have been happening for well over a year.

06 Dec 2010   #11
Pirate of AE

Windows 7 64 bit Home Premuim

I have done that, I just reset my entire computer back to Vista(stayed up to about 4Am doing that), which is the Pre-installed OS. Im sitting on Vista to see if the issues i was having crop back up again. If they dont then ill re upgrade teh system to 7.

My System SpecsSystem Spec

 BODs have been happening for well over a year.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Constant BODs due to usb driver
My laptop has been getting the BOD several times a day and reboots itself constantly (been going on for over 2 weeks). The Blue Screen always indicates BUGCODE_USB_DRIVER When I look at the dump files, this is usually indicated Caused By Driver : usbhub.sys Caused By Address : usbhub.sys+12a60 ...
BSOD Help and Support
Multiple BODs after hours of use, code 43 and 45
First let me begin with the fact that Iím not that great with troubleshooting computers, so I appreciate your patience. My laptop has been getting the BOD several times a day and reboots itself. This has been happening for about 2 weeks now. It first started with a notification that the USB...
BSOD Help and Support
What Is Happening With My Rig?
NOTE! IT CAME BACK SO PLEASE ALSO TAKE NOTE OF THE SECOND POST ON THE SECOND PAGE (actually this whole thing cause I gave status as stuff was happening), I NEED HELP I know this is long , but PLEASE! I can't figure this out. Not to mention I am on spring break and really need my computer to ...
BSOD Help and Support
What Is Happening???
Someone else was talking about this today. Who changed my Avatar??? It wasn't me??? bigmck Senior Member
Chillout Room
Is this happening to anyone else?
I was using an eVGA 7600GT but recently installed a GTS 250SC. In the case of the former I was using the Win7 drivers. I uninstalled the card and the drivers from Win7, used Drive Sweeper to clean things out, and then installed the 250SC and installed nVidia's drivers. I use a Sony FW900 CRT...
Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:08.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App