Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: New build BSOD on startup

09 Jan 2011   #11

Windows 7 Ultimate x64

So I uninstalled CCC, and I still blue screened...I ended up doing a fresh re-installation of Win 7, and no problems so far. I'm thinking right now that maybe a Windows update is conflicting with the ATI graphics drivers, so I'm not going to install any Windows updates and try to replicate the conditions of the original BSOD.

My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2011   #12

Windows 7 Ultimate 32 bit

Install your updates one or two at a time creating a restore point prior to each installation.
My System SpecsSystem Spec

 New build BSOD on startup

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
New build started going to windows repair on startup, but reboot works
Interesting dilemma started occurring. Long post, but weird circumstances require details. Been working on a custom build for a client. Everything is going great up until it's deliver to the customer time (of course). I purchased 160GB WD blues for OS (going to set up in RAID 1), but found out...
Installation & Setup
Startup Repair Loop, ASUS/INTEL/RADEON PC build
hi there, I'll describe my initial problem first: Packard bell PC imedia something, radeon sapphire 5670 HD GPU upgrade, recent (Jan 2012) windows 7 64 bit custom install upgrade from vista 32 bit, during which i backed up all files on a Samsung external hard drive, then did a complete hard...
BSOD Help and Support
Windows 7 build 7600 64bit Crashes,freeze after startup
Hi people,, thanks for trying to help...I'm now in Safe mode because whenever I Start my Windows 7 build 7600 normally the start menu freezes and everything freezes after like 1 minute...except for the stiky notes, sidebar and yahoo widgets and if I run WMP and play something in the minute before...
BSOD Help and Support
slow browser startup in build 7100
After I obtained build 7100, my non-internet explorer browsers have had long startup time. When i load up safari 4.0 and chrome beta it takes about 10-20 seconds to open the homepage, after that everything is fine. This has never happened in my previous builds that I have used.
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:06.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App