Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Blue Screen Caused By fltmgr.sys

05 Mar 2011   #11

Windows 7 Home Premium 64

I ran the Seatools.

All tests were successful (Passed)

The problem no longer occurs so far
I dont know why.

Letīs wait

For now I would like to thank the attention

My System SpecsSystem Spec

 Blue Screen Caused By fltmgr.sys

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Blue screen caused by graphic cards drivers ?
-just got my new PC and it is BSOD every 1-30 minutes... (sometimes BSOD--sometimes just freezes the screen and need to reboot) I can garentee it to happen if I go to facebook watch video om youtube and play games like skyrim or league of legends ! but it will happen randomly otherwise. (when i...
Graphic Cards
BSOD, windbg say caused by fltmgr.sys (fltmgr!FltpDispatch+72)
Hi all. I had a BSOD today, but it's not the first. I'm uploading the files, tried inspecting with winDBg but I have only two dmp files (cleared all few weeks ago): The one from 09/08 says it's win32k.sys and the one from today says it's fltmgr.sys. Tried using BlueScreenView, but no real...
BSOD Help and Support
Blue Screen of Death - fltmgr.sys
Recent I have got 2 BSOD, they are all related to fltmgr.sys, I don't know how to make it stop happening. Please help! The required files have been zipped up and uploaded. ================================================== Dump File : 110112-22152-01.dmp Crash Time : 1/11/2012 9:41:05...
BSOD Help and Support
I experienced a blue screen earlier and now Im worried that my hardware is broken. Anyone who knows what the cause of this crash is about?
BSOD Help and Support
Blue screen caused from psu or motherboard or Windows 7?
I've been trying to chase down a problem with my Window 7 64 bit system here. I do have AHCI set in the bios (raid now with these new drives,) and the newest Intel drivers, and have tried older drivers/MS etc too. I had a Silverstone case that had passthru cables to act as hotswap slots. I...
Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Đ Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:03.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App