Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Web browser causes BSOD


15 May 2011   #1

Windows 7 x64 Professional
 
 
Web browser causes BSOD

Hello.

A few days ago I bought a new computer.
The assembly went smoothly, as did the Windows installation. But yesterday when I started browsing for drivers and games the computer froze for a second and then BSOD'ed (i was using firefox 4.0 and avira antivirus free).
I thought that this would be a one-time occurance, so I just booted up again and retraced my steps. But when I reached the page that had caused the crash, it crashed again.

So i searched around for a bit and the most straightforward solution would be to update the drivers. I updated the graphics and my usb-antenna's drivers.
It didn't help.

Next I tried to change antivirus to microsoft security essentials.
(I used avira's removal tool, I believe )

After another reboot and some Windows updates it still didn't work.
So here I am.

Some other info:
Windows 7 x64 Professional.
It is the first OS on the system.
I believe it's a Full retail copy (I got it through MSDNAA).
I assembled the components and installed Windows two days ago...

Help would really be appreciated.

My System SpecsSystem Spec
.

15 May 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Every single one was a video timeout.
STOP 0x116: VIDEO_TDR_ERROR troubleshooting

Have you checked your GPU temps? Try re-seating your video card

Can you try a different video card in the computer?

Since you just purchased the hardware, I would RMA your video card and get a new one.

BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 14:30:24.590 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:24:14.808
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 14:01:27.285 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:03:40.503
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 13:31:51.106 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:04:46.950
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 13:23:14.594 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:02:40.811
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 13:14:23.940 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:09:34.142
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 13:03:46.595 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:02:40.812
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 13:00:24.292 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:07:35.509
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 12:52:03.390 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:42:46.608
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 12:00:41.576 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:01:52.793
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+745c )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 11:26:13.830 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:21:56.673
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 04:26:46.308 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:03:07.526
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 04:23:00.346 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:02:57.173
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 04:19:25.860 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:03:51.703
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16792.amd64fre.win7_gdr.110408-1633
Debug session time: Sun May 15 03:12:34.674 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:16:09.612
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 20:56:45.154 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:07:20.060
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 20:48:39.504 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:33:08.410
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 20:14:49.555 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:06:57.850
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 20:07:06.399 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 1:05:13.696
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 18:58:06.448 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:14:20.745
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 18:42:40.079 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:08:39.548
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 18:34:09.752 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:52:02.048
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3310
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 17:40:09.966 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:04:58.261
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3399
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 17:33:57.830 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 1:12:31.125
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3399
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sat May 14 16:20:38.657 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 2:10:46.578
*** WARNING: Unable to verify timestamp for atikmpag.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for atikmpag.sys
Probably caused by : atikmpag.sys ( atikmpag+6fb8 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_atikmpag.sys
BiosReleaseDate = 03/02/2011
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz"
MaxSpeed:     3300
CurrentSpeed: 3399
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
My System SpecsSystem Spec
15 May 2011   #3

Windows 7 x64 Professional
 
 

First of all thanks for the help.

Overheating could definately be a problem as I'm using crossfirex with stock GPU-coolers. Although I did play HoN for about four hours without a crash.

I suppose I could give the graphics card from my old computer a try just to see if that would work.
However, that will have to wait for tomorrow as it's getting rather late.

Oh and, do you know of any good programs that read GPU temperatures? Or should I just google?

Once again, thanks for your help.
My System SpecsSystem Spec
.


15 May 2011   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ohdang View Post
First of all thanks for the help.

Overheating could definately be a problem as I'm using crossfirex with stock GPU-coolers. Although I did play HoN for about four hours without a crash.

I suppose I could give the graphics card from my old computer a try just to see if that would work.
However, that will have to wait for tomorrow as it's getting rather late.

Oh and, do you know of any good programs that read GPU temperatures? Or should I just google?

Once again, thanks for your help.
GPU-Z Video card GPU Information Utility
My System SpecsSystem Spec
16 May 2011   #5

Windows 7 x64 Professional
 
 

Okay, so I just tried furmark to see if overheating was the problem.

I do not believe that it should be my problem. Since it ran without a problem until it stabilized around 89c / 84c, where I quit the program.
Would the logfile from said test be interesting? And if so, where can I find it/how should I post it?

I have not yet tried the other graphics card, but that is next on my list.

Thank you.

(I'll attach the "results" from GPU-Z)
My System SpecsSystem Spec
17 May 2011   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ohdang View Post
Okay, so I just tried furmark to see if overheating was the problem.

I do not believe that it should be my problem. Since it ran without a problem until it stabilized around 89c / 84c, where I quit the program.
Would the logfile from said test be interesting? And if so, where can I find it/how should I post it?

I have not yet tried the other graphics card, but that is next on my list.

Thank you.

(I'll attach the "results" from GPU-Z)
I don't think I need to see the logfile. Just try swapping out the card and see if you continue to get crashes.
My System SpecsSystem Spec
20 May 2011   #7

Windows 7 x64 Professional
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mgorman87 View Post
I don't think I need to see the logfile. Just try swapping out the card and see if you continue to get crashes.
Hi again, sorry for not replying for a while, but I've had a full schedule.

I just tried swapping the cards around.
First I used my old card (with drivers) and things worked smoothly with no crash even after an hour of surfing around.
Then I tried to only use the card I had used as the primary card, and things continued to flow smoothely with no crashes.
However, when I used the secondary card things started crashing. Even while I was on the desktop and I simply highlighted an icon, it caused a crash. So I couldn't start any program. When I rebooted I got a bluescreen as Windows was loading... I would say that the second card was faulty.

I will head to the store where I bought everything and try to RMA the card in a few days

Thank you for your help and advice.

P.S. I will mark the thread as solved once I've tested the replacement card.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Web browser causes BSOD




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Web browser causes BSOD
Thread Forum
BSOD when using the browser BSOD Help and Support
BSOD on browser start up BSOD Help and Support
FireFox - mouse & browser& browser freezes in Facebook page Browsers & Mail
Random BSOD during browser BSOD Help and Support
Portable Browser :- How to be my Default Browser and/or use a URL Link Software
Use a Browser Sandbox for Cross-Browser Testing Browsers & Mail
Use a Browser Sandbox for Cross-Browser Testing. Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33