Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: BSOD, cant collect the data?


24 Jun 2011   #1

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 
BSOD, cant collect the data?

Hi, I have followed the steps in the BSOD posting instructions thread, I run perfmon /report, it says collecting data for 60 seconds then says;

Error:
An error occured while attempting to generate the report.
The wait for the report generation tool to finish has timed out.

Any Ideas?

My machine used to BSOD every other week, I reinstalled OS and since then has done it maybe twice in 5-6 months, got home from work to find my pc stuck at an error screen unable to boot OS, after some medling I have it booting fine, just wanted some wise folk to cast their eyes over the report but no such luck.

Thanks,

My System SpecsSystem Spec
.

24 Jun 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

If the report fails on the 3rd step it still should create something. The prefmon report isn't a vital part of bsod analysis. Upload what you have.
My System SpecsSystem Spec
25 Jun 2011   #3

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

When you say upload what I have do you mean the content on Windows_NT6_BSOD_jcgriff2 folder?

If it helps safe mode is ok.
My System SpecsSystem Spec
.


25 Jun 2011   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Yes. Safe mode is fine.
My System SpecsSystem Spec
26 Jun 2011   #5

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Please see system spec below and attached BSOD report.Also, over night my PC crashed whilst in safe mode.

OS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Motherboard ASUS P5Q PRO Turbo Memory Crucial DDR2 1066MHz/PC2-8500 Ballistix Memory (4x1GB) Graphics Card(s) BFG GTS250 OC 1GB GDDR3 Sound Card N/A Monitor(s) Displays Dual (x2) Samsung SM2033SW 20"TFT Screen Resolution N/A Hard Drives 350GB - Internal (OS installed)
500GB - Internal (Storage)
1TB - Internal (Storage)
1TB - External (Storage) PSU OCZ Stealth XStream 700W PSU
My System SpecsSystem Spec
26 Jun 2011   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Remove AVG. It was the cause of one of your crashes. Replace with Microsoft Security Essentials.

AVG - Download tools and utilities

Code:
ASACPI.sys   Sun Mar 27 22:30:36 2005 (42476C4C)
A known BSOD maker in Windows 7. The 2005 version of this driver is known to cause BSOD on Windows 7 systems.
Download the ATK0110 utility from here - ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download P7P55D LE.
After you install it browse to C:\windows\system32\drivers and check the properties of ASACPI.sys and make sure it now says 2009.

Code:
L1E62x64.sys Sun Aug 23 01:08:09 2009 (4A90CEB9)
Update your Atheros driver - Atheros Communications

Code:
nvlddmkm.sys Fri Jan 07 21:07:22 2011 (4D27C6DA)
Update your video card driver - NVIDIA DRIVERS 275.33 WHQL

Please run these tests and report back the results
1. Memtest86 - Run for 7-8 passes - RAM - Test with Memtest86+
2. Prime95 - Run all three tests for 3-4 hours each or until fail - http://www.sevenforums.com/tutorials...t-prime95.html
3. Hard drive scan usings SeaTools - SeaTools for Windows | Seagate - Both long and short tests



BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:

Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Fri Jun 24 13:36:18.255 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:01:17.785
Probably caused by : Pool_Corruption ( nt!ExDeferredFreePool+a53 )
BUGCHECK_STR:  0x19_3
PROCESS_NAME:  Backup & Stora
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x19_3_nt!ExDeferredFreePool+a53
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Fri Jun 24 13:26:29.539 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 0:00:25.178
Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsOpenAttribute+326 )
PROCESS_NAME:  winlogon.exe
ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x24
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x24_Ntfs!NtfsOpenAttribute+326
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Tue Jun 21 18:31:58.674 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 4 days 15:42:26.547
*** WARNING: Unable to verify timestamp for nvlddmkm.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nvlddmkm.sys
Probably caused by : nvlddmkm.sys ( nvlddmkm+156354 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_nvlddmkm.sys
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Thu Jun  9 02:46:13.223 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 23:56:20.753
*** WARNING: Unable to verify timestamp for AVGIDSFilter.Sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for AVGIDSFilter.Sys
Probably caused by : AVGIDSFilter.Sys ( AVGIDSFilter+2656 )
BUGCHECK_STR:  0x50
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x50_AVGIDSFilter+2656
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Tue Jun  7 02:48:26.472 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 21:18:37.002
Probably caused by : NETIO.SYS ( NETIO!NetiopIoWorkItemRoutine+3b )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
PROCESS_NAME:  System
ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x7E
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7E_NETIO!NetiopIoWorkItemRoutine+3b
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Mon Jun  6 04:23:07.232 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 20:49:13.322
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!ExAcquireFastMutex+1a )
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
PROCESS_NAME:  System
ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000005 - The instruction at 0x%08lx referenced memory at 0x%08lx. The memory could not be %s.
BUGCHECK_STR:  0x7E
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x7E_nt!ExAcquireFastMutex+1a
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sat Jun  4 07:30:49.884 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 2 days 1:33:57.000
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+4ac3 )
BUGCHECK_STR:  0x1a_41284
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1a_41284_nt!_??_::FNODOBFM::_string_+4ac3
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Thu Jun  2 05:55:44.670 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 1 days 14:43:26.200
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiAgeWorkingSet+425 )
BUGCHECK_STR:  0x50
PROCESS_NAME:  avgemca.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x50_nt!MiAgeWorkingSet+425
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Tue May 31 15:04:30.555 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 0 days 22:36:40.027
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiEmptyPageAccessLog+e7 )
BUGCHECK_STR:  0x50
PROCESS_NAME:  svchost.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x50_nt!MiEmptyPageAccessLog+e7
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
Built by: 7601.17592.amd64fre.win7sp1_gdr.110408-1631
Debug session time: Sun May 15 15:54:29.514 2011 (UTC - 4:00)
System Uptime: 2 days 21:01:09.978
*** WARNING: Unable to verify timestamp for nvlddmkm.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nvlddmkm.sys
Probably caused by : nvlddmkm.sys ( nvlddmkm+156354 )
BUGCHECK_STR:  0x116
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x116_IMAGE_nvlddmkm.sys
BiosReleaseDate = 08/04/2009
SystemManufacturer = System manufacturer
SystemProductName = System Product Name
CPUID:        "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz"
MaxSpeed:     3000
CurrentSpeed: 2999
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии``
  
My System SpecsSystem Spec
28 Jun 2011   #7

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Updated all the drivers specified, seems much better. ran memtest for 9 passes and got no errors. When I stress tested with Prime95, it ran for about 3-5 minutes the CPU temp got up to 70 degrees on all 3 tests, mu CPU is only rated to 72.5 so i stopped the tests, havent had a chance to run seatools yet, will post back once done.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 BSOD, cant collect the data?




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

й Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:04 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33