Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: When uploading files, my "Libraries" aren't working!


27 Jun 2011   #1

Windows 7 Home Premium x64
 
 
When uploading files, my "Libraries" aren't working!

So when I'm in my files offline, Libraries work like they are supposed to. However, when I'm using ANY browser and I try to upload a file by going to a Library (such as Music), it's just a blank screen that says "No items match your search." There's even a drop down directory that shows my actual Music folder but I can't click on it!

Instead of using my libraries, I have to to go C:\Users\Owner\Music which I'll admit isn't THAT bad, but I would prefer if the libraries just did what they were supposed to do. I upload files a lot and it's annoying to have to do this EVERY time. They used to work just fine, but then I went and did a registry clean and it seems to have messed up a few things, this being one of them.

Any thoughts on how to fix this without a clean install of the OS?

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 When uploading files, my "Libraries" aren't working!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:31 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33